0 - 0
Добрий день панове.
Вже давно була в мене думка щодо створення обєднання команд, які займаються моделюванням сучасної української армії.
Я знаю що конкретні кроки в цьому напрямку робить Євген Марущак (за що йому респект :D ), але хочеться підняти цю ідею на всеукраїнський рівень. Адже не тільки у Києві є такі команди.
Булоб добре узгодити план взаємодіїї на великих іграх, на яких ми моглиб виступати однією, організованою командою, в якій кожна команда в залежності від специфіки модельованого нею підрозділу, виконувала б свої функції. Також можна булоб створити обєднане командування (типу штабу), яке б займалось питаннями забезпечення взаємодії команд як під час гри, так і під час збору на гру (наприклад - хто і з якої команди буде, і вирішувало б інші запитання).
З повагою Knyaz
2 - 0
19 повідомлення
Якщо я не помиляюся, команда Євгена належить до СРСР.
0 - 0
Саме так, тому і створив тему конкретно про коаліцію українських військ. Але так як розбіжності між цими двома проектами малі, то можна говорити про тісну співпрацю між ними.
2 - 0
19 повідомлення
Тоді же вже не коаліція українських військ виходить.
0 - 0
Перепрошую шановні, але яка може бути коаліція між військами СРСР та України!? Різні задачі, комплектація як озброєння та так і одягу, часовий період. Яким же ж чином ви плануєте робити цю співпрацю?
0 - 0
Перепрошую шановні, але яка може бути коаліція між військами СРСР та України!? Різні задачі, комплектація як озброєння та так і одягу, часовий період. Яким же ж чином ви плануєте робити цю співпрацю?
Ну хочаб на великих іграх було би доречно якби Ви завжди воювали хочаб на одній стороні, як мінімум. І антуражніше, і зручніше
0 - 0
Я мав на увазі саме створення "Коаліції українських військ", і тісну співпрацю з "СРСР", а на іграх де це можливо - обєднання в одну.
2 - 0
19 повідомлення
Перепрошую шановні, але яка може бути коаліція між військами СРСР та України!?
Поки що ініціатива надходить лише від однієї команди :-)
2 - 0
19 повідомлення
Снова здрасьте. Он же приглашал всех желающих, а не конкертно советские или украинские команды. И между совместными тренировками и коалицией целая пропасть.