0 - 0
Вопрос от Мазая не в первой, здаеться мне что хотят провезти на полигон мистера Х. Бен Ладен? А за какую из сторон? :)
0 - 0
Питання відносно доповнень.
До прикладу:
Знешкодив я супротивника.
Надалі він "падає" та волає по медика.
А тепер нюанс:
Якщо я не хочу щоб він вижив, та хочу зробити його "кандидатом у морг", чи маю я право зробити йому контрольний постріл (звісно ж що не у голову :) ) у той проміжок часу, який рівний 3 хвилинам?
Також виникає наступне питання та 2ва моїх ІМХОшних бачення вирішення цього питання, а саме:
Зробити пораненим чи мертвим супротивника. Я маю наувазі один постріл, чи декілька у супротивника - не грає ролі, він неодмінно та всеріно переходить у стадію "пораненого", чи всетаки нашпигувавши добрячою долею свинцю(виробництва Ексель чи Гвардер) його автоматично можна рахувати "кандидатом у морг"?
Жирним - питання, та розв"язок у мому розумінні цього питання у 2х барвах.
Але гадаю що для антуражу, а також меншої нерозбірливості всетаки вартий уваги варіант із "неодмінним переходом у статус пораненого", але й було би цікаво також "добивати" тих Сильванців на місці :) :wink:
П.С. Дякую
Додав:
Як на рахунок радіо-війн? У загальному Міл-сім додатку є заборона, у доповнені на сайті Штурму - нічого не сказано. Чи можна?
Так і згадалось Відкриття 2006.
Сильванці, пам"ятаєте? :lol:
Штурм бази Сильванців, у той момент Сильванці хотіли бити на сполох по радіостанціям, ах ні... там вже на весь ефір на всю грали арабскі мотиви та ісламські молитви :lol:
Сумно буде без радіовійни... :)
Додав2:
Пиво буде? У продажі чи у якості бонусу, чи всетаки брати своє?
0 - 0
Знешкодив я супротивника.
Надалі він "падає" та волає по медика.
А тепер нюанс:
Якщо я не хочу щоб він вижив, та хочу зробити його "кандидатом у морг", чи маю я право зробити йому контрольний постріл (звісно ж що не у голову :) ) у той проміжок часу, який рівний 3 хвилинам?
П.С. Дякую
Зачем тратить патроны- он ведь не имеет права стрелять- добей ножом :D
ЗЫ. Питання до організаторів, зважаючи на лімітованість загальної чисельності, чи є можливість створити спец розділ у якому буде інформація про загальну кількість зареєстрованих на гру осіб?
0 - 0
Я помітив що в доповненні сказано що офіцери СБ можуть робити ідеологічні тести на виявленя шпигунів і все таке. В мене виникло запитання, а де можна дізнатися історію країни за яку я граю?
0 - 0
Хотелось-бы рассмотреть вероятную ситуацию.
Я регистрирую команду, перевожу организаторам финансы.
После окончания регистрационного периода оказывается, что на моих бойцов не хватает места в казармах.
Каким образом возвращаются деньги?
0 - 0
Описана ситуація неможлива..... якщо ви отримали лист-підтвердження з реквізитами і перерахували гроші, значить для вас є місце в казармі. Не буде такого що комусь не вистарчить місця.... В крайньму випадку, повірте, на Яворівському полігоні стільки місця, що страйкболістів не назбираєм стільки :lol:
0 - 0
Мужчины, где-то видел, а сейчас не смог найти... Есть ли ограничения на носимый боезапас? И какими временными рамками он ограничен: "жизнь", задание или вся игра?
0 - 0
Зарегистрировался на игру, на мыло пришло подтверждение. Судя по скорости - ответил бот. (ну я могу ошибаться :D )
Это окончательное подтверждение регистрации или что-то еще будет после перевода денег? :roll: