0 - 0
Объясните фразу: "-Прізвище ім"я по-батькові (нік) зам.командира" все вопросы про замов... или я не правильно понял :shock:
Или это анкета именно для зам командиров команд которые желают зарегестрироваться... может я туплю...
0 - 0
В формі є пункт "Кількість гравців", при виборі якого знизу скріпт генерить відповідну кількість полів для заповнення П.І.Б, коду, та завантаження фотографій. Перевірив навіть, в мене працює
0 - 0
[quote=Little_John [ANGRY BEAVER]В формі є пункт "Кількість гравців", при виборі якого знизу скріпт генерить відповідну кількість полів для заповнення П.І.Б, коду, та завантаження фотографій. Перевірив навіть, в мене працює
Сорри, не проверял, ждал 11-00 03.04 :wink:
А фото на сколько важный пункт... у меня одного бойца на Украине 1.5 недели не будет, все данные я с него заранее скачал... но про фото неожиданно так :roll:
0 - 0
[quote=bOd [KSK]]Объясните фразу: "-Прізвище ім"я по-батькові (нік) зам.командира" все вопросы про замов... или я не правильно понял :shock:
Или это анкета именно для зам командиров команд которые желают зарегестрироваться... может я туплю...При реєстрації груп осіб, нам потрібні контактні дані людей які би їх координували, щоб при потребі ми не мусіли контактувати зі всіма окремо. Для цього і є поля з даними командира і зам.ком-а
0 - 0
[quote=bOd [KSK]]А фото на сколько важный пункт... у меня одного бойца на Украине 1.5 недели не будет, все данные я с него заранее скачал... но про фото неожиданно так :roll:Фото буде використовуватись на ідентифікаційних документах, якщо можливо, подайте хоча б якусь фотографію, вам же потім "жити" з такою фотографією в "паспорті" :lol:
0 - 0
Якщо у вас виникають проблеми з реєстраційною формою - пишіть мені в приватні повідомлення. Тут буду просто терти. По ходу ваших запитань напишу інструкція якщо запитання будуть такого характеру.
0 - 0
Зачем указывать идент. код?
Что делать людям без кода?
Возможно ли привезти фото с собой на полигон и при получении удостоверения собственноручно наклеить на ксиву?
0 - 0
Возможно ли привезти фото с собой на полигон и при получении удостоверения собственноручно наклеить на ксиву?
Одним з необхідних факторів знаходження на полігоні є ідентифікаційний код, це гарант того що ми знаємо хто до нас їде у випадку потреби зможемо надати цю інформацію керівництву полігону, такі у них правила. Люди які не мають ідентифікаційного коду, це особи до 18 років які не можуть приймати участі у грі. Фотокартки повинні бути у електронному вигляді, наклеїти їх на пластикове або ламіноване посвідчення буде практично неможливо.
0 - 0
Одним з необхідних факторів знаходження на полігоні є ідентифікаційний код, це гарант того що ми знаємо хто до нас їде у випадку потреби зможемо надати цю інформацію керівництву полігону, такі у них правила. Люди які не мають ідентифікаційного коду, це особи до 18 років які не можуть приймати участі у грі. Фотокартки повинні бути у електронному вигляді, наклеїти їх на пластикове або ламіноване посвідчення буде практично неможливо.
По пункту с кодом понял - главное было понять, зачем ВООБЩЕ он нужен. По поводу наличия кода у всех с 18 лет и старше - можно привести примеры, за которыми далеко ходить не надо. Но не буду разводить демагогию. 8)
Про фотки - тоже понял. Будем искать.
Спасибо за ответы! :wink:
0 - 0
может пропустил где.. но что представляет из себя такой пункт расписания как "олимпиада"? :)