ну я так и думал что будут типа смотри сам и т.д!лень матушка подсказать!кинуть ссылку на хороший сет к примеру,а у нас хватает на то чтобы поумничать!спасибо товарищам кто подсказал!остальные умники, говорю вам,лучше молчите и ничего не пишите,а если пишите .то по делу отписывайтесь,свои умные фразы и понты оставляйте при себе!
понти понтами, але якк любить казати Мекк: "що хочу, то і пишу".
а по суті, задавайте коректні питання, наприклад, напишіть кілька назв ременів і запитайте, які з них тру, а які взагалі не в тему.
розпишіть свій кіт, дайте пару фоток своїх і пропотипу.
саме простіше написати "дайте поїсти, за мене пожуйте і з"їжте - але так, щоб Я ситий був".
П.С. я в свій час не раз стикався з таким самим відношенням і тепер прекрасно розумію, що саме такі відповіді заставляли самому сісти пролистати +100500 сторінок на форумах, передивитися N-у кількість реал-фото і хоч і з помилками, але все ж таки, самому скласти кіт-лист.
П.П.С. Умнік в даній ситуації саме ви. Повторюся задайте коректно питання, а не: "а які паучі, каски, броніки і т.д і т.п. юзають сілзи"
Мекк, ты красаучик :grin:
даже я, со своими выкриками о обоснованности покупки тру аора нервно ухожу покурить в сторонке, при предложении купить кусок блюфорсовской стропы за 50 баксов без учета шипинга
Dol, та нормально. тут головне не те, що інші скажуть, а як ти до цього відносишся.
маєш бажання і можливість купити тру ВЕЩЬ, хоч і дорогу, купуй. Це ж +100 пафосу. ;)
хоча, в даний час, це виглядає, як ІЗВРАЩЕНІЄ :-?