СТЕНОГРАМА ЗАПИСУ РОЗМОВ З АПАРТАМЕНТІВ ПРЕЗИДЕНТА США В ГОТЕЛІ В МІСТІ ГАМБУРГ ОТРИМАНА СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ СБУ І МООСАД
*звук відкривання дверей*
Меланія Трамп (М): «Солоденький, ну що там? Ти виглядаєш дуже втомленим»
Дональд Трамп (Д): «Це просто якесь пекло. Я валюся з ніг»
(М): Японці?
(Д): Путін.
(М): Давай я зроблю тобі масаж, ти розкажеш в чім справа.
*звук скрипіння ліжка* *нерозбірливі слова*
(Д): Трішки вище, так. Отож, ця зустріч з Путіним - це єбане бичаче лайно. Звісно негарно так казати про Президента іншої країни, але з ним явно щось не так.
(М): Що ти маєш на увазі, коханий? Так погано, як нам говорили на підготовчій зустрічі в ГосДепі?
(Д): Гірше. Він реально хворий. Я зразу відчув неладне. Тільки ми сіли за стіл він зауважив скляні пляшки з водою на столі. Знаєш, такі як завжди? І почав кричати щось типу «LOVYSHKA, POSADIT’ HOTITE PENDOSY». Перекладач пояснив, що в нього фобія скляних пляшок.
(М): Звичайних, з водою?
(Д): Так, довелося зразу їх прибрати. Але це тільки початок. Далі Лавров, їх аналог секретаря, промовив вступне слово і сказав, що почнемо ми з Сирії. Почувши це слово Путін знову збудився. Підірвався з крісла підійшов до мене і почав розказувати щось типу: «Дивись, братішка, я тобі план по Сирії приніс. Солодкий план попробуй». Він розмахував переді мною рукою наче в ній щось було.
(М): Ніхто не намагався його заспокоїти?
(Д): Наші були в шоку, а його робили вигляд наче це норма для нього.
Я сказав, йому «Володимир, в чому план?», а він «Ось дивися, я наші війська введу, поставлю, але їх там нема, але є. ІГІЛовці злетяться і ми їх прихлопнемо. РОЗУМІЄШ? Це солодкий план.»
(М): А далі?
(Д): Лавров намагався загладити ситуацію, почав говорити дипломатичними фразами про співпрацю. В кінці Путін знову зірвався з місця і почав мені розказувати про якісь парад, ми на конях, якісь салюти в нашу честь, згадав, що він полковник. Мені вже тоді вистачило, але в нас ще було кілька питань до обговорення.
(М): Зустріч мала тривати годину, а тривала дві.
(Д): Не забігай вперед. Далі я згадав про кібербезпеку, запитав, що він про це думає. Він знову піднявся з крісла куди його всадив перекладач кілька хвилин тому і почав ненав’язливо крутитися навколо столу. Потім різко запитав чому я притих. Почав стукати по столу і наполягати, щоб я продовжував. Сказав, що взагалі в Росії інтернет заборонить. Бубнив щось про розхитування скреп і терористів в телеграмі. Казав, щоб я заборонив інтернет, мотивував це тим, що він так робить. Каже «я от знайду новий сайт і зразу забороню, і ти так роби». Потім йому принесли якісь чай на травах, він випив заспокоївся і замовчав. І ми з Лавровим почали розмову.
(М): Лавров хоч нормальний?
(Д): Відносно, старий комуніст, що з нього візьмеш. Постійно поглядував в сторону свого і повторював «DIBIL».
(М): А Путін що?
(Д): Сидів в кріслі, все обговорення про КНДР просидів так. Але коли згадали про Україну він знову зірвався. Спочатку він просто тихо наспівував «Крим теперь наша терітория», потім почав повторювати фразу «Крим наш» і його заїло. Кричав щось про стояння на колінах, про «MNOGOHODOVOCKY», що він всіх обіграв, дав пососати. Зірвався на німецьку, кричав щось типу «PEREMOGA NIEN, ZRADA, ZRADA UBER ALLES». Впав на підлогу і почав крутитися.
(М): О мій Бог, коханий, він не зачепив тебе?
(Д): Ні,але виглядало це страшно. Він почав мене питатися в чому сила, потім сказав, що в правді і добавив, що він зараз, вибач за фразу, «наробить собі в штани», скаже що це я зробив й всі йому повірять, бо в правді сила.
(М): Який жах. І це пекло тривало дві години?
(Д): Ні, його забрали в такому стані вже за пів години, нас попросили зачекати, щоб привести його в порядок. Ми просто сиділи і чекали коли його виведуть в нормального, хоч це й відносно.
(М): І як вони, Рускі живуть з таким Президентом?
(Д): Кохана, мені здається, що Петро був правий. Глибоко в душі вони всі такі, такі ж як він.
Але давай закінчимо з цим. В нас ще є кілька годин для сну і ще чогось.
(М): Я впізнаю свого грайливого медведика…
*переходять на англійську*
*чути скрипи ліжка*
Запис обривається о 2:47