0 - 0
Ну, поїхали...
Особисто я - радий був всіх бачити, дякую Руслану за гру.
0 - 0
2 повідомлення
Вперше були у вас, грали за Таджиків.
Дуже задоволені що приїхали, сподобалась атмосфера на грі, і люди з якими грав. Всі як я помітив старались відігрувати свою роль і виконувати поставлені завдання. Не було педулова, особисто я в день стріляв тільки коли пристрілював привод, і ще пару раз вночі, находився, налазився, побував в полоні в шураві)
Вечірня засідка шураві в місці зустрічі племен, наш прорив з боями до бази ОКСВА, нічні бої, все було шикарно)
Таір, від мене і моїх друзів подяка за гру чудову, наступного разу обовязково постараємось приїхати ще)
З недоліків: вночі було пару раз таке, що дехто з ОКСВА при уражені не падали відігрувавши поранення, а просто стояли на місці витягуючи мертвячний маячок, і тим самим заважали стріляти по тих хто був за ними.
P.S. Дуже жаль що нам довелось поїхали в 6 ранку, але в товариша склались форсмажорні обставини(((
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]91311[/ATTACH]
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]91311[/ATTACH]
Барма, по моему ты даже перевыполнил задание.
Спасибо всем за игру. Було круто.
Широкий отзыв напишу немного позже.
0 - 0
гра дуже сподобалась, всім дякую, в першу чергу організаторам і командуванню ОКСВА, все антуражно, красиво)
ну і також за те щоб на базах була кава і чай, і можливо навіть в майбутньому місії "доставити посилку" або щось в тому роді, термос з кавою, водою, гранатами і т.д., на дальній секрет або заставу (навіть вночі), хоча б для перевірки а вдруг там нема вже нічого і нікого...
2 - 0
2 повідомлення
Игра на высшем уровне...
Спасибо старым и новым знакомым и друзьям.
Спасибо бойцам ОКСВА из Одессы за найденую ПРС152.
Спасибо оргам.
Самые яркие впечетления от обмена пилота.
0 - 0
Всім привіт,кльово було проведено час,Операція " Обмін" як то кажуть відбулась,вражень повно,приємно було зустріти своїх старих друзів,приємно було отримати нові знайомства.Дякуєм організаторам за цю велику роботу!!!!! ОсобистоTair,дякую,і за запрошення! Всім таджикам за командну гру!
ПЕ.ЕС.Нічна гра,ці постріли з ГП,вибухи гранат.....гра світла та звуку на холмах.... якщо чесно, то я подумки ще досі літаю там,навіть не зважаючи на те що промок до трусів бо годину повзав перед окопами))) Єдине шкода що мало часу після гри, а так же ж хочеться і познайомитись з багатьма,перейнятись досвідом та поділитись своїм,поговорити про ігри, про чудернацькі випадки,про зброю і взагалі про страйкбол,а це ж гра друзів яка єднає! З повагою,від команди TTS Kovel ,Bodik Asan.