0 - 0
Тепер Я бачив всі "Брюховичі"... і жодного противника, територію відразу можна було зменшити))))
0 - 0
Абсолютно згоден з Нікітою.Обзалили практично усі Брюхи і не застали противника.Це для мене вперше така безконтактна гра.
P.S. Нікітос,залий фотки які ти зробив.
0 - 0
Вийшла прикольна гра.
Вдалося і полазити по Брюхах і постріляти.
Особлива подяка Алексу за погоду.
В пошуках бази повстанців без втрат розійшлися з:
- двома командами - відступили до того як нас помітили
- Юніті - -1 в Юніті
- парою жирних зайців (які були так зайняті одне одним, що нас не помітили)
Втратили 5 бійців при штурмі бази повстанців. Дійсно офігів, коли увірвався на базу і побачив криваве місиво. Але куля в груди (здається Фінна) врятувала від нервового потрясіння і від ганебної кулі в спину, яку вже готувався випустити Римус.
Втратили останніх 2-х бійців, коли відступали з артефактом і Пілот нарвався на натовп погранців, в яких чесалися пальці на курках.
Хіщніка побачити не вдалося - тільки відчути його кулю після реінкарнації в погранця.
0 - 0
[ATTACH=CONFIG]90926[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]90920[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]90921[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]90919[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]90922[/ATTACH]
0 - 0
Всі групи ходили і бази шукали. Було всяке, і від противника тікали і перечікували їх прохід близ нашого розташування і в кінцевому результаті штурм і купу вражень. А деякі (недобросовісні) гравці вирішили подивитись і вивчити Брюхи, заодно і місця колишньої бойової слави часів Австрійської війни. Маю надію, що хоч те вам сподобалось?
Рухаючись лісом, ми заходили на, 6, 4, 5, 3 і базу Алекса. Паралельно з тим прочісували 100-150-200 метрів кругом них. Але напевно нам просто повезло, що ми натрапили на її. Єдина річ яку я і до цих пір не розумію, а де обіцяна музика на базі повстанців??? ми її постійно намагались почути! Я впевнений, якби вона там грала то група Нікіти її знайшла, адже близько 12 години проходили в 50 метрах від її. Побачили там рух, але не почули МУЗИКУ (зі слів Олекси) і пішли далі. Орги,-ДЕ МУЗИКА? не серйозно!!
0 - 0
музика про "карасон - марасон" була довший час, поки один з партизанів , танцюючи не збив дупою програвач і не зламав штекер флешки
що ви можете знати про горе партизан, моє особисто горе і "серьозно - не серьозно " :?: :-(:-(:-(
0 - 0
1 повідомлення
Да уж! Движуха получилась на славу. Спасибо А-Тимам за подготовку. Игрокам за адекватность. Признание от одного шара -Это стиль Львовского страйкбола. Спасибо за это. Еще раз сорри за френди файер.