0 - 0
Бесплатная регистрация до 19.05.2017 21.00. Ещё 3 дня.
0 - 0
Бесплатная регистрация до 19.05.2017 21.00
кто успел, тот - молодец! Остальных, желающих поиграть и поддержать львовский страйкбол участием и взносом 20 гривен, тоже ждём в воскресенье , на парковке в Брюховичах в 9 30.
0 - 0
Ширики и пиротехнику возьму.
0 - 0
Супер! Вся наша група в захваті від пошуків і штурму бази повстанців. Облазили весь схід, центр, північ і тільки в районі 2 години натрапили на базу повстанців. Прослухавши переговори-типу нас на базі четверо (брехня) , вирішили штурмувати. Стараннями снайпера -3 постанці, підійшовши до самої бази під час перезарядки нечаяно повернув голову на південь і!! Прямо з заду до нас на відстані 20-30 метрів біжить 2 прикордонника в руках в одного граната. Бій завязався на дві сторони. Благо в одного з противників автомат не дострілював до нас на метрів 5-7 і його кулі лягали так і не досягнувши своєї цілі. В результаті в нього скінчились набої і він просто десь зник. Нас лишилось троє. Продовживши штурм базу ми закидали її гранатами і підійшли в притул. Стріляли у все що рухалось (страшно!) , тому ящик нам просто викинули з бази з криками -не стріляйте!!! Прилетіло 2 кулі мені в ноги, в одну і другу. Спочатку я крикнув "ОП", а потім зорієнтувався, що є поранення і впав за брустфер і почав кликати медика. Благо сил в мене ще вистачало і медицина пішла в перед не на жарт, я перемотався сам і ми рвонули в сторону третьої бази. Спускалися швидко, посторонам сильно не дивились. Роздуплило попадання в зброю. Кинув погляд в перід, а там ХИЖАК, в право-прикордонників було так багато, що нас там просто змісили з землею.
Ось так закінчився наш героїчний шлях.
З мінусів. Лише те, що після смерті повстанці не покидали базу, а перемотані там і лишились. В результаті нерозберихи-загинув Лазуркевич.
Дякую оргам за чудово проведений вихідний. Більше таких ігр, меньше педулова!