0 - 0
Цікавенько...
Червоноград залюбки прийме бажаючих приїхати на гру. Територія дозволяє це зробити, маємо в лісі ще другу частину військової бази яка розташована в 3км. від тої на якій проводимо ігри. Але нажаль карта буде досить примітивна тому необхідні будуть GPS.
Також хотілось би дізнатися яку відстань можуть подолати люди і команди. Для прикладу: для мене і більшості ZUBRів 20км. на денну гру це буде якраз нормально, на добову гру 30-35км.
Тож кому цікаво і хто має свої пропозиції відписуйтеся. Можливо дійсно щось з того вийде)))
0 - 0
+1 на денну. Хоч з 7.00 і до 17.00, поки не стемніє. 10-15 км.
Сценарій супер, тільки автівку на якийсь документ змінити.
Брюхи, -є де походити, від парковки і на північний-схід, аж до с. Збиранка.
0 - 0
Три роки назад робив рейд у Винниківському лісі. З 9.00 до 17.00 . Марштут Мототрек - Винниківське озеро - Бережани - Сихівський цвинтар -Туб. Лікарня - Пасічна . Особливості рейду - досить складний ландшафт (дорогами не ходили ) Завдання бути не замітними ( так як особливість цього лісу - це досить людно. Лижники , квадроцикли і прості перехожі т.д.). то приходилось по 10 - 20 хв. лежати а то і по 50 - 100 метрів повзти.
В загальному десь 13 км. Було круто.
2 - 0
19 повідомлення
Косс, я бы приехал даже. Правда, смотря когда будет. И главное, чтобы минимум сутки и не менее 30 км.
0 - 0
Сутки по Брюхам и 30 км ... это можно, но ...не нужно. Вполне подойдёт вариант : с 7 до 17 . Кто хочет, может потом там заночевать, места красивые, но много людей на больше чем дневную не подпишутся. Можем в воскресенье обсудить сценарий и организацию.
0 - 0
Я б поїхав ,і зночівлею і без ,20-25 Км в день !
---------- Сообщение добавлено в 11:09 ---------- Предыдущее сообщение создано в 11:08 ----------
На мою думку ,вистачить 15 Км в день.
2 - 0
19 повідомлення
Косс, а что ты думаешь по расстоянию? Когда я включаю навигатор во время простой потрелушки, у меня за день километров 10 накручивает.