0 - 0
Маю я тут один цікавий сценарій, яким зі мною поділився Лёха з Нововолинська декілька років тому, але тоді ми ще не знали як його втілити в життя і ось думаю настав його час. Тож пролог до нього:
"Третья Твердыня"
Пред история:
"После окончания 2й Мировой Войны спецслужбы СССР и Союзников получают разные части документа который является результатом экспедиции "Эненербе" в Тибете.
На основе информации из тибетского архива а именно "1-го альманаха" фашистские инженеры срочно пытаются построить ОМП .Но действия авиации союзников и наступление Советских войск не дают успеть немцам завершить постройку -и рейх терпит крушение. После окончания 2й мировой войны спецслужбы государств и корпорации продолжают искать последние 2 утерянных альманаха для получения новых технологий и неограниченной власти.
По заданиям:
По поступившей информации от агента "Очкарик" группа Черный Археолог под прикрытием ЧВК завершила раскопки на территории Львовской области(бывшая военная база ракетных войск СРСР которая входила в состав группировки Западный Щит) и вот -вот добудет артефактную рукопись "Третья Твердыня".
Задание отряду СпН:
1)Выдвинуться на территорию раскопок 2)Выйти к точке рандеву 3)Встретить археолога -агента"Очкарика" и получить информацию по месту нахождения рукописи. 4)Выдвинуться к точке и обеспечить захват артефакта .8)Отойти на северо -запад и эвакуироваться с артефактом в точке "Оазис" .
Задание отряду ЧВК:
1)Обеспечить охрану точек раскопок и арехологов. 2)После получения артефакта -Обеспечить уничтожение свидетельств раскопок .3)Организовать охрану артефакта после извлечения до конца снятия проб с артефакта .4)Обеспечить охрану и загрузку артефакта в вертолет.
Ну щось от так. Гра плануэться добова: Суббота 12.00-старт 21.00-08.00 перерив. неділя 14.00 - кінець гри.
кількість людей макс. до 30чол., мин. 12-16чол. Точка для ночівлі ангар А5(лабораторія Болотного Доктора на Сталкері) там можна буде залишити речі для ночівлі щоб з собою не носити, там будуть люди які будуть дивитися за ними + організуємо генератор і харчування: ввечері і після закінчення гри. Обовязково с собою мати навігатори і вміти ними користуватися, підходить і телефон але в деяких місцях полігону пропадає сигнал.
Тож відписуємся кому цікаво, при достатній кількості бажаючих прийняти участь в грі викладу повноцінний анонс. Гру плануємо після свят - десь на кінець січня. Ігровий внесок десь в межах 100грн.
0 - 0
Добова (мінус). Спина (боюсь ночівлі) Денна-Так. Внесок -підходить. З весни при теплі-добові-без питань, з радістю. Пропоную ТЮН 160 для штурмаків, ОДНЕ життя на всю гру, обмежений 1х1 боєзапас, поранення. Гранати і патрони+додаткова вага для носимого БК, і обов"язковий вихід двох груп з різних точок, км так за 10 до точки призначення.
0 - 0
Нікіта, варіант дуже і дуже цікавий, ноу коментс, кінець січня - теж підходить, після тривалих застіль сало розтрясти.
Я в долі, якщо що. Але давайте ближче до теми - рейд по сніжку, з засадами, може якось прив"язати до тої бази що на південний
схід від бойні? Туди реально піти, людей/ям/колючки немає? Скільки це в км від бойні?
---------- Сообщение добавлено в 14:35 ---------- Предыдущее сообщение создано в 14:34 ----------
Пропоную ТЮН 160 для штурмаків, ОДНЕ життя на всю гру, обмежений 1х1 боєзапас, поранення. Гранати і патрони+додаткова вага для носимого БК, і обов"язковий вихід двох груп з різних точок, км так за 10 до точки призначення.
канешно, в рейді саме так всі і має бути! все на собі, вага БК + лижі і парашут :)))
0 - 0
я за нічну після свят.і навідь принципово за нічну)
0 - 0
Але давайте ближче до теми - рейд по сніжку, з засадами, може якось прив"язати до тої бази що на південний
схід від бойні? Туди реально піти, людей/ям/колючки немає? Скільки це в км від бойні?
Там якраз вийде супер 3-4км. в одну сторону. На ту територію і розраховую на грі...
Щодо пропозициї з боєкомплектом, зарядка 1:1 я тут проти а от обмеженим і без дозарядок то точно буде.
Одне життя то також я проти але можливо будуть поранення хоча і ця ідея мені не подобається)))
0 - 0
На те вона і пропозиція, щоб дослухатись до її чи ні. На те він і попередній анонс, щоб вирішити кожному-їхати чи ні?
0 - 0
На суточную может пару бойцов из Одессы приехать
2 - 0
19 повідомлення
На суточную может пару бойцов из Одессы приехать
Косс, прислушайся
0 - 0
Ребята, стопе, ми поки обговорюємо звичайний рейд вихідного дня, де багато ходити і мало стріляти. Суточну гру, як і пропонував Нікітон, зробимо вже в січні, після затяжних свят, думаю ви мене зрозумієте. На пд-сх від стандартного полігону, який вже обжитий, я бачу потенційно цікаву лісову ділянку. В тому напрямку і будемо просуватись, на 25 грудня реально можемо рейдову гру провести. Сподіваюсь, сніг випаде і це буде справжній зимовий рейд, нон-стоп, без баз і мертвяків, "тільки дорога, тільки хардкор"