0 - 0
Особенности "ночной" - подсветка выстрела (имитация вспышки или подствольный фонарь)
Трасера також підходять?
0 - 0
1. Трасера +, ПНВ +
2. "Маячки" на основній зброї (від організаторів)
3. Можливо буде "Сталкер - ФМ"
0 - 0
Сторони конфлікту: військові, сталкери, "моноліт", бандити, монстри.
НПС: Бармен, Болотний доктор.
Локації: Військові склади, Болото, Агропром, Свалка, Іржавий ліс.
Гра нічна, наявність підсвітки пострілу обов*язкова.
Дрес-код в стилі комп. гри дуже бажаний, але не обов*язковий
(за відповідний зовнішній вигляд будуть ігрові плюшки від оргів!)
0 - 0
2. "Маячки" на основній зброї (від організаторів)
Це підсвітка пострілу, чи що саме мається наувазі?
0 - 0
даты еще нету ?
Вагаємось між 2-3 і 9-10 липня. Думаю питання вирішитьсянайближчим часом.
---------- Сообщение добавлено в 16:21 ---------- Предыдущее сообщение создано в 16:17 ----------
Це підсвітка пострілу, чи що саме маєтсья наувазі?
Не зовсім. Для більшої безпеки оргкомітетом прийнято рішення маркувати всі приводи (АЕГ, ГББ)
невеликим ХІСом. Вторічки і все що не відноситься до основної зброї ними маркуватись не будуть.
Крім того, це дасть бажаючим можливість відігравати в режимі "стелс".
0 - 0
Хм, а який з цього зміст? :)
Як це покращить безпеку?
0 - 0
Хм, а який з цього зміст? :) Як це покращить безпеку?
а) додаткова підсвітка персонажу (бачу куди рухається, можу зустріти або уникнути зустрічі);
б) краща орієнтація групи на місці (довкола молодий густий ліс);
в) не боюсь загубити привід (буває й таке);
г) підсвітка на автоматичній зброї мала б убезпечити від черги впритул;
д) і нарешті можливість відіграти "дєрзкого" сталкера лише із пістолетом/шотганом.
0 - 0
В жодному разі не переконую оргів міняти свої задумки чи ще щось таке, все що буде нижче, це просто моя особиста думка, якою ділюся:
Основна відмінність нічних він денних якраз і заключається в тому що, противника майже не видно і треба опиратися на свої інші відчуття (слух і інтуіція). Зато це дає свободу маневру. Навіть на відстанях вогневого контакту, можна переміщатися і заходити в тил противнику. При такому ж підході з ХІС - це виходить як ізі мод якоїсь компютерної гри, коли всі противники підсвічені :) Це ж ще простіше ніж днем буде воювати, бо камуфляж може тебе сховати і за 5 метрів, якщо не будеш рухатися, а вот світло ХІСа по любому видасть. Відповідно це вбиває всі цікавинки нічної в моєму її розумінні. Той хто хоч раз попадав в ситуацію на нічній, коли противник проходить в метрі, мало на тебе не наступаючи і іде далі - той пойме :) Ну і в кінці кінців, всі в своїх канвах гри, завжди стараються придумати щось таке, щоб гравці вживалися в роль, відчували себе солдатами якихось конкретних чи видуманих країн, патризанами, сталкерами і тд. Як поринути в атмосферу нічого бою коли тебе атакують світлячки, я вот не знаю :)