0 - 0
"Воззвание к Слугам Монолита
Братья по Вере и Послушники Его! Возрите сие, и проникнитесь, ибо час наш настал! Тварь никчемная, низшая, живучи только
Милостью Его, совершила великое злодеяние - украла Частицу Мощи и Величия Его, Монолита! И разрушен Пьедестал Отца Нашего,
и части его раскиданы теперь по всей Зоне, и только мы, верные последователи Его, собрать воедино их сможем! И зажжется вновь
Огонь Праведный Его, в котором грешники сгорят, и восстанет мощь Его на всей Земле, и поклонятся сыны людские Монолиту!"
*****************************************************************************************************************
Четкое письмо
Всем чивас, пацаны. Кароч, есть реальная тема бабла по-легкому срубить, тока без лохов и пантов. Кароче, цынкуйте маяк - на свалочке
стрелку забиваю, реальные пацаны с раена подтянутся, на месте и порешаем. Там лоха как грязи, так шо все при лавешнике будем, кароч,
кто наскирдовать на беху хотел или чиксе своей подгон нормальный сделать - не очкуйте, подорвали, пацаны!
*****************************************************************************************************************
Наказ № 313
Особовому складу 6-го батальону Окремої механізованої бригади Національної гвардії України
прибути в ................. у повному складі, на нове місце дислокування .............. для виконання
завдань, пов"язаних із охороною кордонів та об"єктів державного значення, на термін ...............
Виконання наказу покласти на командира батальону .............., по факту прибуття доповісти.
Зам. командира Штабу НГ України .....................................
0 - 0
Як один з оргів, напишу свою думку щодо маячків на зброю.
- не можу не погодитись з Орестом, все що ти написав обдумувалося і не є для нас новим;
- можу добавити свій основний аргумент на користь маячків - події відбуваються в лісі(дехто називає наш полігон літом "Джунглі") багато кущів, дерев, листя, прямих і довгих доріг не має реальна видимість маячка, на переважній частині полігону 30-50м. тобто якщо ви побачили маячок то противник на відстані пострілу. Але вже трошки відійшов від теми, отже, вночі всі відстані значно зменшуються(тобто людина фізіологічно не може оцінити правильну відстань до противника) і відстань ця в лісі буде 5 - макс.10м. і при контакті вже не будуть дивитися хто куди стріляє і стріляти будуть до тих пір поки не закінчаться набої або поки не включиш червоний маячок що мертвий. І можна на брифінгу 10разів повторювати що стрільба на короткій відстані тільки одиночкою але це ніч і ліс і довкола монстри, військові, бандити і ох як не просто буде це все контролювати.
Саме для того щоб не було таких несподіванок і необхідний маячок, а хто хоче екстрім для цього вторічка 5-10м. стріляє шикарно тож привода і не потрібні будуть.
- так, від маячків буде втрачатися якась частина реалістичності, але це Сталкер і це компютерна гра яка тут реалістичність. На мою думку краще обмежити реалістичність. Але збільшити безпеку ігрового процесу.
0 - 0
Ще про маячки, будуть на 2/3 закриті чіпляються на мушку або ствол. Ще як бонус для тих хто зареєструється напепед маячки можем активувати на 6-8год. раніше щоб не так сильно були помітні
Добавлю декілька фоток як все виглядає:
[ATTACH=CONFIG]87412[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]87411[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]87413[/ATTACH]
Рішення не остаточне і буде обговорюватися з командирами команд які вирішать приїхати на гру.
0 - 0
Вот так, сталкерстрайк во Львове, а я в отпуск обратно в Одессу... :( А еще потом будет?
0 - 0
Бро, то не проблема! Щороку практично організовують, так що ще буде 100500!
Щоб не офтопити - загальна канва, дрес-код і регістрація будуть після Зелених свят
2 - 0
2 повідомлення
2 Косс: Остаётся вопрос по маячкам на стволе. Каково решение?
И какая дата 2-3 или 9-10
2 zest85: На сколько я знаю у наших ПДАшек нет. И в теме про это не писали.
0 - 0
Остаточна, Дата проведення гри 09.07-10.07
Початок гри 21.00 - 09.07
Закінчення гри 06.00 - 10.07
Заїзд на полігон з 19.00
Збір на точках старту кожної сторони в 20.30 (всі сторони збираються окремо для кожної буде свій брифінг)
Ігрові сторони:
- Сталкери
- Військові
- Бандити
- Моноліт
- Монстри
Реєстрація в темі. Ігровий процес і двіжок гри буде викладенно пізніше (27-28.06) Рішення по маячкам не прийнято але думаю зявиться разом з описом.
0 - 0
2 Косс: Остаётся вопрос по маячкам на стволе. Каково решение?
И какая дата 2-3 или 9-10
2 zest85: На сколько я знаю у наших ПДАшек нет. И в теме про это не писали.
Потому и спросил, без аномалий которые не видно уже как-то не то. Была мысль приехать, но, видно не в этот раз тогда.