0 - 0
Пусть будет как будет... Не заморачивайтесь... Тот кто хочет треша, тот и тренируется соответственно... :))
Восемь с половиной гребёнок лоадера :))
0 - 0
Аналогично, пионером там бывал)
Оргам - уже уважуха, мы так и не смогли решить там с Патриком лет пять назад)
(цитата отпала при редактировании, но суть понятна;))
0 - 0
Серьог, хочу відповісти безпосередньо тобі, як особисто мною дуже поважаємому і ти мене зрозумієш.
Васильок ... давня мрія багатьох полтавських страйкболістів. Скажу чесно, в той момент, коли я зрозумів, що, приклавши певні зусилля я зможу вирішити зараз питання про єдиноразовий заїзд туди - я для себе вирішив, що за будь яку ціну це зроблю. І поки що все складається як найкраще !!! Так, досить не дешево виходить - але виходить !!! Тепер поясню, чому не хочу робити обмеження по боєзапасу та зарядці - полігон ШИКАРНИЙ !!! Хочу щоб народ отримав максимальне задоволення від нього, виконуючи основні та другорядні завдання. А ще ... на основному шикуванні буде озвучена певна інформація. Серж, максимальне наближення до реальності не завжди проявляється в фізичному обмеженні того ж боєзапасу чи сектору враження гранат. Ми зробимо все, щоб військові відчули себе дійсно в ПОРВАНОМУ ВІЙНОЮ місті, з жителями, які вже побували в пеклі, і дивляться на все зовсім по іншому !!! Проникніться атмосферою, відчуйте себе чужими там, озираючись навколо розумійте - ви тут не потрібні - і повір, Серьог, обмеження БК і інші намагання наблизиться до реальності відійдуть на досить віддалений задній план !!! Ми переслідуємо ціль передати реалії РЕАЛЬНОГО поствоєнного міста, і прикладемо для цього максимальні зусилля. Але ... всі прекрасно розуміють, що без вас і вашого бажання підіграти нам нічого не вийде !!!
Сподіваюсь ти зрозумів мою позицію. Розраховую на твою підтримку !!!
++
0 - 0
Если это кому то интересно то MSOT 8212 (Кременчуг), за ограничение БК...
0 - 0
2 повідомлення
оборона в будівлях без обмеження по БК, мені страшно
0 - 0
Гром,
1. Поддерживаю всех насчет боекомплекта. 1к1 уже вполне наигранный и качественный вариант, но решать Вам. (и вообще, шо я тут пи*жу, сам полгода уже не играл)
2. за то что пробили там полигон огромный респеккт, тоже когда то ездили звонили нифига не вышло.
3. Очень скептически отношусь к полигону и массовой игре там, очень близко жилые дома. практически никаких ограждений, вечно шастающие местные, плюс за последние года на границе с территорией, да и на территории лагеря повырастали коттеджи с высокими заборами. надеюсь вы предусмотрели реакцию реального местного населения.
постараюсь быть, очень хочу обкатать новый полигон
0 - 0
Кому страшно- може лишитись вдома((((
Проти реалварма(хто бажа реалiзма- вiн в Украiнi знаэте де ).
Проти обмеження по Б.К. ( як дехто пише може кому це цiкаво((( )
Хочеться просто гри - давно не було СТРАЙКБОЛА.
Дякую, що нам надають таку можливiсть.
З самого початку все було заявленно, якi будуть умови гри.
Так до чого тепер, хто за що.
Я i наша команда - давно чекала саме такого проэкта.
Проводьте свою гру i мотивуйте своi правила - хтось, комусь заважа?
0 - 0
жаль нет яел на свд :) но есть бункер.. хороший вместительный... и главное не забыть маску на табло... шоб матрицу не побили :)
0 - 0
Кому страшно- може лишитись вдома((((
Проти реалварма(хто бажа реалiзма- вiн в Украiнi знаэте де ).
Проти обмеження по Б.К. ( як дехто пише може кому це цiкаво((( )
Хочеться просто гри - давно не було СТРАЙКБОЛА.
Дякую, що нам надають таку можливiсть.
З самого початку все було заявленно, якi будуть умови гри.
Так до чого тепер, хто за що.
Я i наша команда - давно чекала саме такого проэкта.
Проводьте свою гру i мотивуйте своi правила - хтось, комусь заважа?
+++++++++++++