0 - 0
Efemchuk,5 балов просто 5 балов)!!
0 - 0
Спочатку хочу подякувати всім учасникам за чудову атмосферу на грі, Алексу за хорошу координацію ходу гри та цікаві завдання, ну і звісно Сергію за класний спіч по маклаудам(маю відео!))
По самій грі:
Нашому підрозділу було доручено зайняти перший блокпост та максимально затримати підкріплення ЗСУ поки основні сили займають приміщення містечка. По дорозі від мертвяка до блокпосту(рухались максимально швидко, бо все на все мали 15 хв.) нашого командира та ще частину підгрупи було «вбито» засадою в зеленці (орієнтовно вище будівлі міліціі). Тому я з залишками нашої групи були змушенні зробити зупинку та рухатись повільніше. Але все ж до 12:15 ми встигли зайняти блокпост. Було нас лише 5 людей. І тут почалось… Під таким шквальним вогнем ще не доводилось бути. Ворог атакував і по флангам і в лобову, але деякій час ми тримались. Коли вогонь був вже настільки щільним, що я не міг підняти голову на допомогу прийшла труба яка йшла під дорогою. Через неї я швидко опинився по іншу сторону дороги і максимально використовуючи що ворог мене не чекає саме там - відкрив вогонь, закидав гранатами та димом. Після чого дуже швидко повернувся назад на блок пост. Моїх хлопців вже не було, так як їх вже всіх зачистили. За пару хвилин був поранений і я. Хочу подякувати хлопцям з ЗСУ які мене не «добивали» а мирно відправили в мертвяк).
Після мяртвяка о 13:00 я з досить великою групою вирушив на допомогу нашим сєпарам у містечко. Швиденько і без втрат ми дійшли банку. Там була купа людей і ми щоб не заважати спустились трішки нижче до озера та готувались до штурму мерії. Тут ми отримали декілька втрат. Гарно працювали снайпери з даху мерії. Тим не менше, під вогневим прикриттям з банку ми зайняли перший поверх мерії і тут… ступор. Знаю, що Віня кричав в рацію, що нас 15 людей і ми можемо шапками… але! Жоден з 15 людей не знав як діяти. Були тут представники всіх команд, які воювали за сєпарів. Але все ж після розмов ми майже одночасно закинули Вовка на другий поверх через балкон, а наші хлопці в цей час забігли сходами. Після Вовка заліз і я. Супротиву майже не вийшло і ми швидко зачистили парочку супротивників. Мера найшли та допитали з завзяттям)
Після перерви я вже з хлопцями був в будівлі СБ і тут ні чого цікаво не було((( Буквально два фрага через вікно і в хлопців десь так само. Жодного штурму чи натяку на нього. То більше нагадувало тир. (вся дискотека була біля будівлі Міліції де охорону очолював Бук). Але, що б не було скучно ми вирішили захопити блокпост біля будівлі (за вказівкою Алекса) і тут вже було весело. Після того, як ми (4 людей) спустились з другого поверху і вийшли на територію мене, дуже весело розстріляв свій ж гравець з першого поверху! Поруч не було жодного ворога чи перестрілки, але це ще не все! Не зважаючи на мою лайку на нього та крики: «МЕДИК!», мене успішно добили і заодно завалили нашого медика… Ось це рівень!)))
Загалом гра дуже сподобалась. Думаю ми зможемо ще не раз відіграти на даній карті. Це все ж був лише «Початок»…
0 - 0
Я вот дивлюсь як "сєпари" взяли приміщення банку, таке враження, що там були їх спільники. Такий молнієносний штурм-практично без опору. Казали що до 10 хвилин. Ми цілу другу місію пробували штурмувати міліцію, СБУ-все без результатів. Це при тому що на нашій стороні була перемога за прапор. Пояснень цьому я не можу знайти.
0 - 0
Я вот дивлюсь як "сєпари" взяли приміщення банку, таке враження, що там були їх спільники. Такий молнієносний штурм-практично без опору. Казали що до 10 хвилин. Ми цілу другу місію пробували штурмувати міліцію, СБУ-все без результатів. Це при тому що на нашій стороні була перемога за прапор. Пояснень цьому я не можу знайти.
заметили сколько человек брало банк ? а "держало" его 5ть человек , 4ре пракатчика которые привода первый раз в руки взяли.
0 - 0
Ну то вопросы к вашему командованию по распределению гарнизонов, силы то были равны.
Милицию, которую во второй миссии не взяли , держало конечно больше народу ..... аж на одного. Там было 6 человек.
Что за прокатчики ? Пару наших, что были + всех новичков которых я знал, специально забрали к себе, чтобы не нарекали.
Сам в "ужасе" от результатов :lol:
Посему опрос:
1. На следующий раз игру сделать сложнее с закрученными заданиями или упростить до таймеров?
2. Сценарий выложить на форуме или выдать в пакетах?
3. 1 или 2 дневная ?
(Отвечать тем, кто планирует приехать. Также в личку и скайп жду задумок по сценарию и организации, предложения по соавторству и соорганизаторству, меценатов).
0 - 0
Ну то вопросы к вашему командованию по распределению гарнизонов, силы то были равны.
Милицию, которую во второй миссии не взяли , держало конечно больше народу ..... аж на одного. Там было 6 человек.
Что за прокатчики ?
со мной было 4ре человека.
0 - 0
Значить потрібно страйк вводити в обовязковому порядку з 10-го по 11-тий клас.
---------- Сообщение добавлено в 20:19 ---------- Предыдущее сообщение создано в 20:05 ----------
1. В жодному разі не упрощати, дати можливість здобувати очки не тільки штурмами, а й підривом якогось танку, об"єкту, КПП, за скриту розвідкою.
2.Тільки в конвертах.
3. 1 день.
Приїду обов"язково.
0 - 0
привет игра была крутая всём спосибо
2 дня и задание новое и складные
0 - 0
со мной было 4ре человека.
даааааа!не хорошо получилось!вам надо было к нам отступать!и забить на всё!