0 - 0
Прикольно, і достатньо антуражно, уявляю здивовані очі бійців йдучих у мертвяк. А код запамятали?
0 - 0
Доброго дня.
Першим ділом хочу від свого імені команді-організаторам за чудову гру.
Було цікаво,сценарій і територія дуже хороші.На рахунок води, погоджуюсь,без води ніяк.
Тепер щодо розтяжки. Я особисто ставив розтяжку,тобто прив"язував її.Коли ноут принесли на зону евакуації я 2 рази попередив що там є розтяжка і сказав щоб її витягнули з кишені і примотали до дерева.В кишені розтяжка транспортувалась виключно з нашого мертвяка до зони евакуації,по іншому розтяжка могла б зачепитись за гілки і спрацювати передчасно.Ще раз повторюю,я двічі повторив людям які несли ноут щоб витягнули розтяжку з кишені і поставили нормально під дерево.Не в курсі чи це було зроблено,оскільки зразу після початку третьої місії працював у групі,яка знаходилась не біля зони евакуації.
Код нетралізації - 1234
З повагою Хруст, СК "ЗАХІД", м.Тернопіль
0 - 0
скільки разів ми носили розтяжки і в кишенях, і в розгрузах, і ставили і знімали іх, і несли знову з собою, жодного разу жодна граната не здетонувала самовільно... тому, не вияснивши обставин, таким тоном звертатись до людини і звинувачувати її, однозначно поспішно!
і наскільки пригадую, Мypeva, ти був на мертвяку коли виносили ноут і вирішували чи взагалі його виносити...
Від Omega Тернопіль шана і подяка за гру!
0 - 0
Слава Україні!!! А що там на рахунок фоток?
0 - 0
Певно фотограф фотошопить - прищі забирає...:smile:
0 - 0
Сьогодні кінець дня фото будуть.Сижу заливаю на EX.UA , позаяк скорість на роботі нету храмає то процес затягується
0 - 0
Коли розтяжку клали в сумку для транспортування, я бачив. Я не бачив як замінували на місці евакуації.