0 - 0
Нарешті добрався до компа.
Хочеться подякувати оргам за пророблену роботу. Гра як на мене вдалась, все пройшло динамічно, безконфліктно та позитивно. Цікавий сценарій, реквізит і головне компанія - окреме спасибі супротивнику за постійний напряг.
Резюмуючи - день стопроцентно не пройшов марно. Сподіваюсь на продовження, адже локація досить перспективна.
0 - 0
Всім доброго вечора.Хочу подякувати всім командам і тим хто її ще не знайшов за те, що ви знайшли час і бажання приїхати до нас на гру.Окремо дякую за хорошу поведінку і адекватну гру.Ми почули деякі побажання та пропозиції на майбутню організацію ігор.Всім щиро дякуємо, нехай щастить.
0 - 0
Гра безперечно вдалася, локація дуже цікава (в Коломиї взагалі зараз їх не такий великий вибір).
Хочеться зауважити: протягом цього сезону дуже мало проводиться великих ігор. Дехто вважає, що це недоречно, бо йде війна, дехто боїться нездорової реакції місцевого населення на людей зі зброєю... Скажу так - ми не граємо в карти, ми про всяк випадок відпрацьовуєм тактику бойових дій - і це можна робити частіше. Та й організатори показали, що все нормально вирішується (маю на увазі вибраний дозвіл на гру на першій сторінці).
Хочу подякувати організаторам та учасникам гри. Кедри як завжди не давали нудьгувати...)
0 - 0
Дякую всім за гру, було дуже класно, організатором окрема подяка, все продумано (водичка на мертвяку була доречна) +100
0 - 0
Дякуємо організаторам гри за гарний сюжет та організацію, а також усім командам за чесну та чудову гру. Було дуже цікаво та динамічно. Хто знає, де фотки можна подивитися?
0 - 0
Дякуємо всім хто приїхав на нашу гру. Хто проводив активацію (бомби) вкогось із вас залишився ключ прохання його зберегти і принагоді віддати або передати нам.
Фотографії виложимо зразу як тільки фотограф надасть їх нам.
0 - 0
Дякую організаторам за оригінальні місії ,підготовлений інвентар та водичку на мертвяку .
Дуже приємно що нашу Коломийщину відвідало так багато людей .
Мабуть все це і створило передумови для дружньої та динамічної гри .
Незважаючи на те що терористам вдалося утримати заложників і бомбу
команди були досить добре поділені і збалансовані.
Сподіваюся що восени вдасться забабахати ще одну гру .
P.s. Питання до сокомандників ... чи знайшли ноутбук після гри ?
0 - 0
Вода на мертвяку це вдала ідея)
0 - 0
Дякую організаторам за чудову гру! Організація на високому рівні!
0 - 0
В мене є запитання до людини, яка запхнула розтяжку у сумку з ноутбуком де ця вибухнула. Це ж треба таке придумати? Краще б запхав собі у передню кишеню штанів.