0 - 0
Попередньо будемо 2 чоловіка...
0 - 0
1 повідомлення
Дякую всім, хто приїхав. Дуже приємно було бачити старих друзів і нових адекватних людей.
0 - 0
Дякую за гру, було прікольно.Тільки що найшов кліща на животі.
0 - 0
Спробуємо підрахувати бали
Терористи - 1завд. 25балів
- 2завд. 25балів
- 3завд. 25балів
- 4завд. 0балів
Сума 75балів Вітаємо!!!
Антитерор - 1завд. 0балів
- 2завд. 0балів
- 3завд. 0балів
- 4завд. 25балів
Сума 25балів
SAS - втримали розвітданні, хоча і не без проблем
- 30балів
Всім Дякую за Гру!!!
0 - 0
Виліз з ванни. Який кайф охолонути після такої жари!! Ну про позитив я говорити навіть і не буду, -забороняє Бобас. Скажу за маленький мінус. Шановні земляки,-з відстанні 5-6 м. по людині яка рухається в повний ріст по дорозі-не обовязково стріляти в ГОЛОВУ, я апсолютно адекватна людина і не ображусь в наступний раз, якщо шар пилетисть хочаб на метр нижче. Дякую оргам за створення приємного настрою, гравцям за дуже адекватну поведінку, Тіссі за прекрасні прогулянки по джунглях і команді за прекрасне виконання завдань. Особливий колорит це "вужі" їх ми наступний раз будемо підкормлювати і запускати в сторону противника, НУ ДУЖЕ БАГАТО. Реально як в джунглях змій. В липні ми знову до вас, так що готоймо гру колеги!! НУ І З ПЕРЕМОГОЮ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 - 0
Цілком згоден з Сергієм.Командування було сьогодні у терористів чудове)
По грі практично все сподобалось.Один мінус, наприкінці гри з невеликої дистанції в голову полетіла черга шарів.А так всім дякую за гру,за чудову атмосферу.Приємні люди були на грі.З радістю приєднаємось ще)
0 - 0
дякую всім за гру! було цікаво. набігався на дві гри. як показала практика вужики це ні чого, а от комарі у вас дикі)
по грі все гуд. дякую провідникам! маю купу фото на ФБ.
0 - 0
Відпишусь і я...
Ми (терористи) видно так рознервували своїх противників, що ті в кінці гри валили "навєрняка" в голову чергою - ледве встиг прикритися руками ))))
П.С. не любитель лазання по лісі, але ця гра викликала лише позитивні емоції і відчуття гарно зробленої справи!
0 - 0
Хочу виділити "Гайдамаків" і "німчуру" на даній грі - молодці хлопці!
Незважаючи на новизну полігону швиденько зорієнтувались і показали високий рівень згуртованості і підтримки.
"Бомберу" окремий привіт. ну і звичайно не забуваємо про нашу чарівну "терористку"!
П.С. маклаудизм і нецензурщина відсутні, що радує. інфа 100%