0 - 0
В мене наступні питання:
1. До якої із сторін відноситься Україна?
2. Чи можна перевдягатись у форму ворожої сторони протягом гри?
3. Чи обов"язкові трасери чи підсвічування пострілу на приводах з глушниками на нічному етапі гри?
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
1. СНД у союзі з Норманією.
2. Ні, не передбачено.
3. Так, обов’язково.
0 - 0
1. СНД у союзі з Норманією.
2. Ні, не передбачено.
3. Так, обов’язково.
1. Так ми наче з СНД виходимо))) *пардон за флуд*
2. Так може варто ввести таку фічу для диверсійно-розвідувальних загонів? ;-)
3. Просто в мене ця фігня фігово працює (якщо це можна назвати роботою): мало того, що цю "блималку" не присобачити поруч з дульним зрізом, так в мене ще й "тихий тюн" - тому з 10 куль, дай Боже, що хоч одина "блимнула". Бо потім починаються претензії в чітерстві і порушені правил.
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
1. У нас «альтернативна реальність». Оно у американців навіть президент досі Буш.
2. Не має сенсу. З багатьох причин.
3. Можна користуватись ліхтарем. Або трасерами. Або якось вмонтувати в середину приводу. Як хто це реалізує — це його особисті справи. Головне щоб був один з трьох варіантів.
0 - 0
2. Не має сенсу. З багатьох причин.
3. Можна користуватись ліхтарем. Або трасерами. Або якось вмонтувати в середину приводу. Як хто це реалізує — це його особисті справи. Головне щоб був один з трьох варіантів.
2. А я от бачу сенс, і теж з багатьох причин. Практика перевдягань для загонів розвідки чудово себе зарекомендувала на інших іграх. А якщо боїтесь плутатини і проблем ідифікації то, як я зрозумів, на грі присутні паспорта? Так от, по ним в принципі і можна остаточно з"ясовувати хто є хто. Бо розвідник, якщо в чужій формі наштовхнеться на своїх бійців може їм здатись в полон до з"ясування всіх обставин. Тому раджу цей момент обдумати. Або хоча б назвати аргументи проти.
3. От в чому резон цих трасерів для гравців, які принципово грають "тихо" і непомітно? Я розумію резоність такого мілсіма для стандартних бійців, які і вдень то особливо не ховаються і їм, цей ліхтарик особливо "погоду не портить".
0 - 0
Там і так буває "неразбіріха" свій-чужий під час переміщень невеликих груп, а маскарад ще більше все заплутає. Для "скритної розвідки" місця мало, хіба лісок на півдні полігону, де ви переодягнувшись можете просидіти всю гру. Підсвітка - маст-хейв, граємо нічні так вже давно, додає гострих відчуттів і трохи убезпечує від травматизму. Перепрошую за флуд.
0 - 0
2. А я от бачу сенс, і теж з багатьох причин. Практика перевдягань для загонів розвідки чудово себе зарекомендувала на інших іграх. А якщо боїтесь плутатини і проблем ідифікації то, як я зрозумів, на грі присутні паспорта? Так от, по ним в принципі і можна остаточно з"ясовувати хто є хто. Бо розвідник, якщо в чужій формі наштовхнеться на своїх бійців може їм здатись в полон до з"ясування всіх обставин. Тому раджу цей момент обдумати. Або хоча б назвати аргументи проти.
Можу привести основний аргумент проти: більше половини команд на грі, це команди які моделюють той чи інший спецназ. Дозволити їм всім переодягання? Тоді нас чекає не гра а суцільний хаос.
0 - 0
Открытие - не совсем подходящая игра для "тихих и незаметных"
Слава Сильвании!
0 - 0
Там і так буває "неразбіріха" свій-чужий під час переміщень невеликих груп, а маскарад ще більше все заплутає. Для "скритної розвідки" місця мало, хіба лісок на півдні полігону, де ви переодягнувшись можете просидіти всю гру. Підсвітка - маст-хейв, граємо нічні так вже давно, додає гострих відчуттів і трохи убезпечує від травматизму. Перепрошую за флуд.
З власного досвіду знаю, що коли дії незкоординовані, то френдлі-фаєр норма справи. З того ж власного досвіду, коли бійці перевдягались у ворожий камок і йшли у ворожий тил, вони діяли досить вдало і без пострілів виконували поставлені задачі, ну якщо потрапляти під дружній вогонь, то не ображались, бо пам"ятали про правило "спочатку стріляй, потім питай".
За нічний травматизм. Куль боятись - в страйкбол не грати. Яким чином при відсутності "ліхтарів" вночі збільшується травматизм? Бо скільки грав вночі, жодних проблем не відчував через відсутність підсвітки.
Можу привести основний аргумент проти: більше половини команд на грі, це команди які моделюють той чи інший спецназ. Дозволити їм всім переодягання? Тоді нас чекає не гра а суцільний хаос.
Питання не в тому, хто кого моделює. Як і не слід плутати спецназ і розвідку (хоч вони і мають ряд спільних задач). Питання в тому, які функції вони будуть виконувати на грі: якщо вони звичайні штурмові загони, то нащо їм перевдягатись? Якщо ж вони діверсійну задачу виконують, то перевдягання як раз в дусі мілсіма, бо саме так діють в реальності.
0 - 0
Запрещается переодеваться в форму противника :) на этом флуд заканчивайте