0 - 0
згідний з Бармою. на вічфаєрі буду тестити різні співвідношення міксів. для штурмової буду в першу чергу перевіряти співідношення 70/30%(70% трасерів), так як при короткій черзі/одиночних трасер може і не вилетіти, а срачики будуть. це для ігор де підсвітка обовязково. там де не обовязково - обернена пропорція.
і як казав вище - перевіряти буду різні комбінації
0 - 0
а чому не заборонити фонарік взагалі, ато будуть забувати включати і почнеться.... 40 грн це не так багато щоб кожен купив собі підсвітку на міліку......
0 - 0
а чому не заборонити фонарік взагалі, ато будуть забувати включати і почнеться.... 40 грн це не так багато щоб кожен купив собі підсвітку на міліку......
потому что все должно быть доступно и быть промышленного образца
подсветка эта не промышленная, изготавливается частным образом
0 - 0
коротив привід, протестити не вдалося
0 - 0
потому что все должно быть доступно и быть промышленного образца
подсветка эта не промышленная, изготавливается частным образом
Близько 20 таких світляків що в нас було всі працювали адекватно.....
0 - 0
а что будет если он прекратит производить их, а пока у него монополия, а мы это впишем в правила :)
вещь должна быть такая чтобы ее можно было купить где угодно
0 - 0
Ага, а раскаажешь как их крепить к пистолетам? Или предлагаешь разрешить пулеметчикам лупить в упор?
0 - 0
Ага, а раскаажешь как их крепить к пистолетам? Или предлагаешь разрешить пулеметчикам лупить в упор?
до пістолета двохстороннім скотчем легко кріпиться. на рахунок лупити в упор не поняв до чого тут, підсвітка на пєстік підсвітка на кулемет і все гуд, на пєстік можна і без підсвітки, ми так грали нічну - сподобалось
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
до пістолета двохстороннім скотчем легко кріпиться. на рахунок лупити в упор не поняв до чого тут, підсвітка на пєстік підсвітка на кулемет і все гуд, на пєстік можна і без підсвітки, ми так грали нічну - сподобалось
Если мне на пистолет что-то прилепить, он в кобуру не влезет. Думаю, не у меня одного так.
0 - 0
а як тоді реалізувати підсвітку на пістолеті? думаю її простіше відмінити при стрільбі з пістолетів.....