1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Американський теж штука недешева . :) жесть яка недешева .
Страйкбол — дешёвый и безопасный вид спорта ©
:D
0 - 0
Хіба би згодом, коли стало зрозуміло що назва лишається, а видно що ніякі подуги відповідати їй навіть не робляться, то могли би тролити час від часу :) Але в німців все по іншому, в них там БВК, ордурінг і тд.
Згодом? якщо ніякі потуги навіть не робляться, тролити час від часу?
Це був жарт? :D :D :D
думаю бідні новачки наклали би на себе руки вже після першої сходки з назвою команди що не відповідає снарязі.
0 - 0
Так ти просто розділяй причини тролінгу команди: "через те, що назва не відповідає реальності" і "через якісь інші речі, які члени команди пишуть на форумі і чатах (чи роблять на іграх)". В другому випадку, то вже якби "заслуга" самої команди :smile: Так що все від самої команди і залежить, якшо не віриш, то попитай інші команди амерів які створювалися і розвивалися у Львові, вот в Енді наприклад.
0 - 0
Так ти просто розділяй причини тролінгу команди: "через те, що назва не відповідає реальності" і "через якісь інші речі, які члени команди пишуть на форумі і чатах (чи роблять на іграх)". В другому випадку, то вже якби "заслуга" самої команди :smile: Так що все від самої команди і залежить, якшо не віриш, то попитай інші команди амерів які створювалися і розвивалися у Львові, вот в Енді наприклад.
Так ти розділяй тролінг окремих членів команди через їх стан мозку і тролінг команди через амуніцію. Мова йшла саме про снарягу, моделювання ітд в цьому саме у вашої команди є суттєві недостатки так що думаю якби ця команда KSK була американською легше би їй від цього ен стало :D
P.S. Енді те саме скаже :D :D :D
0 - 0
Мова йшла саме про снарягу, моделювання ітд в цьому саме у вашої команди є суттєві недостатки
Уточни будь-ласка в чому саме недолік? В тому, що ти радився зі мною про абсолютну більшість снаряги, яка підходить, що краще і тд, і я відповідав на всі твої питання? Ну якщо це недолік, то нічо не маю проти щоб в майбутньому ви самі собі про все інфу шукали, а я на дрескоді яворова буду просто казати підійшов цей образ чи ні :grin:
0 - 0
Уточни будь-ласка в чому саме недолік? В тому, що ти радився зі мною про абсолютну більшість снаряги, яка підходить, що краще і тд, і я відповідав на всі твої питання? Ну якщо це недолік, то нічо не маю проти щоб в майбутньому ви самі собі про все інфу шукали, а я на дрескоді яворова буду просто казати підійшов цей образ чи ні :grin:
Не просто абсолютна більшість а 100% більшість :D
0 - 0
Ні, по допомозі все супер, всім напрямкам в страйкболі би таких консультантів. Я за це дуже вдячний, мова йде про недолік - тролінг людей які незібрали кіт.
Я завжди казав що це відвертає людей від культу моделювання і тому я тут зайшов посперечатися бо в Львівських амерів воно особливо присутнє.
0 - 0
Я бы не придерался к названию, главное что бы не было дубликатов.
Лучше иметь команды с названием так проще игры делать.
0 - 0
ну во первых, команду с названием КСК вы все прекрасно знаете, киевская старая команда с Бодом во главе :)
во вторых, называться КСКСАСГРУССОДельтаОМГ, не соответствуя этому, ну как бы давно уже считается в страйкболе неправильным
а про название команды согласен - лучше придумать название команде на этом этапе, и его прописывать в поле команда, на форуме
ну а в коментах написать что стремимся к моделированию КСК