0 - 0
возможно это был не пулемет или снайперка
0 - 0
возможно это был не пулемет или снайперка
Це як раз і був і не кулемет, і не снайперка
0 - 0
многие правила не прописаны, потому что все описать невозможно ... просто надо включать голову, а не искать лазейки в правилах (это называется читерство)
0 - 0
Як я казав ще на грі. Люди, зрозумійте, стрільба по сомалійськи не вітається, я розумію, в правилах про це ні слова. Але тут мова про страйкбольний етикет. Ксеном, поясни будьласка своїм людям це. Не дуже приємно було бачити виставлений за кут карабін в 1.5 метрах від свого обличчя. Якби вчасно не розвернувся, вся б черга пішла би в морду.
Моє відношення до стрільби по сомаліськи різко негативне з самого першого мого дня в страйкболі.
Але оскільки правилами ФСУ це не заборонено і ніякі командири на моїй пам"яті ніколи не висловлювалися за те щоб заборонити будь який прояв такої стрільби. Я особисто обмежуюся просуванням правила згідно якого попадання в страйкбольний привід - виводить його з ладу.
В таких умовах стрільба по сомалійськи є беззмістовною і неефективною та пополяризується вторичка.
Про етикет вони апріорі знають але ситуації бувають різні та використання чи не використання цього прийому хай залишається на совісті кожної людини і це зовсім не є пошуком лазів в правилах.
В будь якому випадку Мекк, вся ця ситуація АБСОЛЮТНО не є причиною КРИЧАТИ на людину прямо на ігровій території та під час проведення гри зразу після інциденту.
0 - 0
То что не причина кричать согласен, но могу Мекка понять, потому что такие моменты вопиюще идут вразрез с концептом "игры друзей". Какая то номинальная awareness должна у игрока быть, насколько в конкретный момент беспокоящая и другая неприцельная стрельба может навредить другому человеку.
0 - 0
Моє відношення до стрільби по сомаліськи різко негативне з самого першого мого дня в страйкболі.
Але оскільки правилами ФСУ це не заборонено і ніякі командири на моїй пам"яті ніколи не висловлювалися за те щоб заборонити будь який прояв такої стрільби. Я особисто обмежуюся просуванням правила згідно якого попадання в страйкбольний привід - виводить його з ладу.
В таких умовах стрільба по сомалійськи є беззмістовною і неефективною та пополяризується вторичка.
Про етикет вони апріорі знають але ситуації бувають різні та використання чи не використання цього прийому хай залишається на совісті кожної людини і це зовсім не є пошуком лазів в правилах.
В будь якому випадку Мекк, вся ця ситуація АБСОЛЮТНО не є причиною КРИЧАТИ на людину прямо на ігровій території та під час проведення гри зразу після інциденту.
Ага, тобто я маю підставити морду під сомалійську струю, і тихо вийти в мертвяк похваливши молодика, що він такий ефективний? нонсенс. Вчи своїх грати з головою а не педулити фраги. Про стріляння в привід, не мотиваційно. Мотивуй в кращому випадку вставлянням нових зубів.
0 - 0
Ага, тобто я маю підставити морду під сомалійську струю, і тихо вийти в мертвяк похваливши молодика, що він такий ефективний? нонсенс. Вчи своїх грати з головою а не педулити фраги. Про стріляння в привід, не мотиваційно. Мотивуй в кращому випадку вставлянням нових зубів.
друже якщо ти замною там в тому переході біг чи шо, як я починав перебігати чого тебе небуло, я був вже за стінкою почувши стрільбу, тому ти небув так близько, орієнтовно я стріляв в раон пояса, а якщо боїшся таких нюансів тоді маску носи бо одним мною таке незакінчиться згадаєш моє слово ну хібашо орги будуть кожен раз наголошувати перед ігроє про негативне ставлення до такого.
P.S. Сорі виправлюсь
0 - 0
Дозволю собі висловити думку оскільки питання виникає не вперше -страйкбол гра але все-ж не спортивна) всі ми прагнем антуражності правда кожен по-своєму) під час реальних бойових дій ТАК стріляти будуть,неприцільна стрільба була,є і буде,на нашу думку це треба враховувати завжди, тоді менше буде ризикованих травмою ситуацій взагалі...
P.S. про захист-дехто каже що не буде носити уе..нські маски...Вас ніхто ж не заставляє, але,панове,може трішки більше поваги до тих наших друзів що носять маски? якщо як ви кажете "страйкбол гра друзів"?
0 - 0
На минулій грі ми йшли траншеею нас обстріляли приблизно з якої сторони ми знали, але ціль не бачили в нас був вибір стріляти по самалійськи навмання або шукати ціль і стріляти прицільно Я АНТУРАЖНО ВИСУНУВ ЛИЦЕ і отримав прицільну чергу з мерів 8 в морду.Опонента Я розумію він стріляв в те що бачив хоча і міг відсікти один шар..Тепер скажіть чим ця стрільба краща.Якщо хтось так боїться за миле личико може краще шахматами займатись.Гра е гра різні ситуації буваюьт кожен знае куди йде .Вибачте якщо когось образив.
0 - 0
Да то диллема вечная : если человек на выстрелит сначала по "сомалийски" для профилактики за угол, за который хочет заглянуть, а сразу выглянет - то в голову получит он. Получит именно в голову , которую высунул от бойца который сидел в засаде и не стрелял по "сомалийски". Как вариант , тот кто сидел за углом может сказать "ты убит, выходи, не хочу калечить", но убийство голосом не всегда тут панацея, ибо будут споры. Для этого и ввели в зданиях одиночьки, они не так травматичьны как очередь сблизка.
В воскресенье планируем на Рясне, сбор в 10.00 , если никто не подготовит сценарий, то можем сиграть в таймеры или поиск и захват вражеских баз как в "зоне особого внимания", реквизит захвачу.