0 - 0
по боевых брониках два варианта ибо плитой сломает тебе несколько робер ибо пуля пройдет через плиту и будет рекошетить внутри тебя))) пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!
0 - 0
по боевых брониках два варианта ибо плитой сломает тебе несколько робер ибо пуля пройдет через плиту и будет рекошетить внутри тебя))) пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!
Ну можливо якісь там УТРа і пробиває, але ESAPI плиту не пробиває не те що бронебійний калашовський 7.62х39, але й бронебійний 7.62х54 з СВД, з дистанції 0 метрів, тобто в притул. Видно ці плити не з рельс роблять :)
0 - 0
1 повідомлення
пуля калибра 7,62 пробивает броню УТРа тоесть броник пехоты как нож по маслу!!!
Да что там броник! Они Рельсу пробивают!РЕЛЬСУ!!!
А если серьезно то плиты ESAPI способны выдерживать три поражения из:
Простая пуля (свинцовый сердечник) патрона 7,62 × 54 мм, винтовка СВД, дистанция 0 м, Vуд= 875 м/с
Бронебойная пуля патрона 7,62 × 54 мм, винтовка СВД, дистанция 0 м, Vуд= 875 м/с
Простая пуля М80 патрона 7,62 × 51 мм НАТО, винтовка FN FAL, дистанция 0 м, Vуд= 854 м/с
Бронебойная пуля М61 патрона 7,62 × 51 мм НАТО, винтовка FN FAL, дистанция 0 м, Vуд= 854 м/с
Это официальная спецификация.
0 - 0
Десь бачив історію про попадання черги трьох 7,62×54 куль з ПКМ з 50ти метрів. Чуваку нехіло так поламало ребра, але залишився живий. Нарахунок 7,62×39 з калаша, то не знаю чи 100% ребра поламає, но больно буде точно :)
0 - 0
а в нас після обговорення в товаристві питання назріло по L5 - не сприйміть за флуд хоч тут і можна))) Чому саме 120 м/c для ПП для ближнього бою, якщо боротись за мінімальний травматизм можливо краще 90 м/c?
0 - 0
Десь бачив історію про попадання черги трьох 7,62×54 куль з ПКМ з 50ти метрів. Чуваку нехіло так поламало ребра, але залишився живий. Нарахунок 7,62×39 з калаша, то не знаю чи 100% ребра поламає, но больно буде точно
Була така ситуація з бійцем Французького Інозменого Легіону в А-стані,була навіть фотка тієї пластини але зараз не найду вже,причому 1 куля попала в край пластини нанесла поранення(незначне) після якого той оправився...
0 - 0
шо прямо в штани?в смислі оправився...
0 - 0
а в нас після обговорення в товаристві питання назріло по L5 - не сприйміть за флуд хоч тут і можна))) Чому саме 120 м/c для ПП для ближнього бою, якщо боротись за мінімальний травматизм можливо краще 90 м/c?
Ну давайте предлагайте 90 , запросто можно и так.
Я думаю что цифра 120 изначально бралась от дозволенного ФСУ максимальното тюнинга пистолетов. Плюс , что бы там ни рассказывали выше , что 120 и 130 почти никакой разницы на одиночках. Разница существенная , 130 гораздо травматичнее в ближнем бою.
Хотя ,если вдруг, прйимут правила для CQB на 90 или 100, то поставлю базовую маруйскую пружинку без проблем.