ахах))) ой перепрошую. Шановний Андрій. Скажіть будь-ласка, а чи в Вас є довіреність на представництво інтересів команди в якій ви перебуваєте?) і будь-ласка уточніть чи вона (команда) пройшла відповідну реєстрацію, в якій організаційно-правовій формі вона існує. Якщо ваша команда не зареєстрована (а в даному випадку це є обєднання громадян) то в вас мали б бути довіреності від кожного громадянина який перебуває в "команді" як її член, до того ж виходячи з чинного законодавства, довіреність видана фізичною особою має бути нотаріально посвідчена (можу посвідчити зі знижкою за кількість) ))) Смішні речі в вас (я в загальному кажу) відбуваються останній час в страйкбольному товаристві і на форумі зокрема.
Отпишу только потому что я тролль. Данная фраза про доверенность была в шутливой форме просьбой проголосовать по предмету, и адресат, к которому обращались, в отличии от Вас, это понял. Команда моя существует в форме страйкбольной команды, это кстати тоже чего то да и стоит.
В мене є претензії до ваших (мені все одно хто їх прийняв, в мене тут авторитетів немає) правил.
1) бої тільки з застосуванням механ. (не бачу великого сенсу витрачати 300-400 гривень щоб хлопцям було добре бо вони так хочуть), дозволити собі можу, а от змісту на жаль не бачу.
2) ведення вогню в приміщеннях із застосуванням пістолетів пп. з якого дива? чим це цікавіше? чим менш травмо-небезпечно в них все одно 120 мс.?
от почув я думку, що такі нововведення додадуть конкретним людям адреналіну, а а іграм інтересу.
бачив я в же достатньо ігр на різних локаціях, бачив поведінку багатьох гравців і команд в цілому.
На правах ИМХО: я лично признаю бункер только у человека который пришел в страйк недавно и имеет при этом ограниченный бюджет. В остальных случаях это даже не знаю что – жадность, лень, затянувшаяся любовь к погремушкам? Мне в принципе и всё равно. Да, я играю с теми кто использует бункера, но мне это всё меньше и меньше интересно. Раньше я думал что это люди просто не скопились на механы, а теперь вижу что это такое течение есть. У вас есть претензии к каким то непринятым правилам? У меня есть претензии к дрищам и бункерам, потому что они портят моё хобби. Насчет того чем стрелять в помещении, я это еще сам для себя не решил. Для вас тут нет авторитетов? А для меня есть, и авторитеты, и люди мнение которых мне интересно и важно, пусть кто то из них не разделяет моих взглядов, и это мне неприятно что это обсуждение как то разделяет страйкбол, а вот Ваша тональность у меня лично вызывает сомнения что вам есть до этого дело.
а стосовно, не подобається не їдь, а от хочу я пограти З ДРУЗЯМИ! конкретно в цій локації, аж ні не можна бо там правила інші
Хочешь играть где то и боишься что там займут – для этого можно договорится в однодумцами а потом решить этот вопрос с остальными на форуме или в чате. Даже во львовском чате обычном. И знаете, вот тут бы лучше иметь команду, что бы говорить не за себя, а от людей которые вам доверяют.
Фігньою страждаєте товарищі, себе удосконалюйте і навички свої, а не правила загальносхвалені. До того ж росколююте і без того не багаточисленну спільноту
Спасибо, Вы нас переубедили, сейчас распродам розгрузки, механы, куплю бункер, даунскую маску и буду играть в эффективный страйкбол.