Ну если сложно хотя бы по пунктам поставить плюсики-минусики, то можно тогда копию доверенности на участие в голосовании от имени доброй команды Ликантропов?
ахах))) ой перепрошую. Шановний Андрій. Скажіть будь-ласка, а чи в Вас є довіреність на представництво інтересів команди в якій ви перебуваєте?) і будь-ласка уточніть чи вона (команда) пройшла відповідну реєстрацію, в якій організаційно-правовій формі вона існує. Якщо ваша команда не зареєстрована (а в даному випадку це є обєднання громадян) то в вас мали б бути довіреності від кожного громадянина який перебуває в "команді" як її член, до того ж виходячи з чинного законодавства, довіреність видана фізичною особою має бути нотаріально посвідчена (можу посвідчити зі знижкою за кількість) ))) Смішні речі в вас (я в загальному кажу) відбуваються останній час в страйкбольному товаристві і на форумі зокрема.
В загальному: є ФСУ, вона прийняла правила встановлені на всю територію України щодо всіх гравців які входять до Федерації. Вони з огляду на практику, виявились найгуманнішими і доступними для кожного. Я хоч і недавно в спільноті але нарікань не чув ні від кого. З небагатьма знайомий але... після перегляду тої теми вже й не прагну, королів, Геніїв і підтявкувал багатенько.
В мене є претензії до ваших (мені все одно хто їх прийняв, в мене тут авторитетів немає) правил.
1) бої тільки з застосуванням механ. (не бачу великого сенсу витрачати 300-400 гривень щоб хлопцям було добре бо вони так хочуть), дозволити собі можу, а от змісту на жаль не бачу.
2) ведення вогню в приміщеннях із застосуванням пістолетів пп. з якого дива? чим це цікавіше? чим менш травмо-небезпечно в них все одно 120 мс.?
от почув я думку, що такі нововведення додадуть конкретним людям адреналіну, а а іграм інтересу.
бачив я в же достатньо ігр на різних локаціях, бачив поведінку багатьох гравців і команд в цілому.
Вибачте звичайно, але тепер трошки жорсткіше - грі додасть інтерес лише індивідуальна підготовка кожного гравця і команди в цілому, розуміння команд командира, ну достатність МОЗГІВ в командира, і вибачте шатання по лісу в повний ріст чи спотикання один об одного чи команда крити фланг виконанана в стилі " а я хз в мене ліво - он там, а в нього от там тому ми і розповзлись в різні сторони на 300м і взагалі хз як нас повбивали бо їх не бачили і не дивились в їх сторону" звичайно буде не цікаве нікому.
А стосовно: механи -антуражно, зобовязує перезаряджати, і взагалі прикольно тому, що вони в мене хоч використовув рідко бо є бункер - це не аргумент і кривизни рук і недостатность можливості проводити аналіз бойової обстановки, також відсутність оперативності в прийнятті рішень по обстановці. ЦЕ НЕ ВИПРАВИТЬ . ЦІКАВО ГРАТИ З ЦІКАВИМ ПРОТИВНИКОМ, а не з тим хто стоїть тупо і поливає, чомусь в мене бункера одного вистачає і на 2 гри, бо навіть в лісі одиночками чи по 2-4 стріляю. Перепрошую, вистачало.... подивився як ви самі лиєте шари як з веде, теж почав.
---------- Сообщение добавлено в 19:34 ---------- Предыдущее сообщение создано в 19:28 ----------
а стосовно, не подобається не їдь, а от хочу я пограти З ДРУЗЯМИ! конкретно в цій локації, аж ні не можна бо там правила інші, бо тяжко людям грати по нормальним правилам, та й в них пістолети на ГГ по 120, а в мене глок нещасний з 80мс максимум, з яким при полоті шара до кінця коридору супротівник вподлобається в носі і відійде в сторону поки долетить шар. чи то мені плащ-невидимку тре вдягати щоб ближче підійти. Фігньою страждаєте товарищі, себе удосконалюйте і навички свої, а не правила загальносхвалені. До того ж росколююте і без того не багаточисленну спільноту