0 - 0
...комусь Сихів з златовласими богами і Єлітою сракболя.
гарно сказав, занотував! :)
0 - 0
У каждого своя природа ума. Как говорится "Яблоко от яблони не далеко падает" (с)
Подводим итоги трололо
Основная масса как играла так и играет на Сихове, Рясне, Брюховичах.
Приходит сезон, мы ездим на Открытия, в Другие регионы.
Как говорил кот Леопольд " Ребята давайте жить дружно!" Ибо перепалки с гордыней не до чего хорошего не доведут. Каждый выбирает себе свой страйкбол. Еще одна хорошая китайская пословица "Если человек колеблется- толкни его, он сам найдет свой путь"
0 - 0
У каждого своя природа ума. Как говорится "Яблоко от яблони не далеко падает" (с)
Ну якби з цього я і починав, комусь цікаво по 10 років бігати по одному і тому ж сценарію з кольоровим скотчем на руках, а хтось більше воліє можливо і проїхати на гру трішки дальше, але зате сама гра буде оригінальною. "На смак і колір, всі фломастери різні" (с)
0 - 0
Нічо не зрозумів. Але відповім так: "Дорого при пожаре ведро воды, при скудости – подаяние"
0 - 0
по 10 років бігати по одному і тому ж сценарію з кольоровим скотчем на руках, а хтось більше воліє можливо і проїхати на гру трішки дальше, але зате сама гра буде оригінальною. (с)
Вы опять ставите акцент! Орест я себе корону на голову не одеваю. Я тоже езжу на большие проекты как и вы;)
Вечный Холи Вар=(((
0 - 0
Вы опять ставите акцент! Орест я себе корону на голову не одеваю. Я тоже езжу на большие проекты как и вы;)
Вечный Холи Вар=(((
З короною ви щось плутаєте, то в вас монархія, а в нас демократія. Ну так їздите і ок, але я не розумію чому вас так тривожить мій тезис про те що комусь оці виїзні ігри подобаються більше ніж банальні локальні? В всіх повинен бути однаковий світогляд і однакові смаки?
P.S. Доречі зверніть увагу на те хто тут цей холівар почав.
0 - 0
Орест я себе корону на голову не одеваю.
Правильніше було сказати лавровий вінок.
0 - 0
Просто я в чужой монастырь с чужим уставом не лезу. Я за хорошие игры, и за выездные тоже. Я не проповедую дрыще страйк. Иногда складывается впечатление, что противник отыгрывающий дрыщя, должен и в жизни быть дрыщем. Заверю вас это не так. Страйкбол должен быть многогранным и интересным в любом правильном направлении, которое развивает его.
0 - 0
Страйкбол должен быть многогранным и интересным
Вот тут повністю підтримую. В багатогранності якраз і є той плюс, що кожен може знайти ті ніші які йому подобаються, а ті в кого різні погляди на ті чи інші речі просто не будуть пересікатися.