0 - 0
Так Фендер говорит как раз о другом, что если люди делают современный кит под Афган то им нету смысла сбривать бороды, ведь борода как антуражная часть кита.
0 - 0
Ви так говорите ніби люди свої бороди з ебею за 100500 баксів замовляють :) Бритва за 5 грн + 5 хв часу і нема бороди, 2 тижні часу і є борода.
0 - 0
Ви так говорите ніби люди свої бороди з ебею за 100500 баксів замовляють :) Бритва за 5 грн + 5 хв часу і нема бороди, 2 тижні часу і є борода.
Странно это слышать от человека, который еще не брился!! :))))))))))
Орест попробуй за 2е недели что нибудь антуражное отрастить!!!! :)))))))))))))
Ну а если серьезно, то моя борода, из за жесткого фейс контроля на Диктатора, сможет поехать только на Афган, многие остальные бороды, я так думаю, тоже.
На Львовские игры 2013 года тоже подобный фейс контроль для растительности на лице предвидиться???
0 - 0
Ога не брився ще і алкоголь мені в супермаркеті морозяться продавати.
В мене за 2 тижні відрощується, тре просто пива багато пити :) Я ж також ходжу бородатий повсякденно, але перед грою мені не влом побритися.
Кожен собі сам вибирає на яку гру йому їхати ;-) а що буде в 2013 (принаймні за армію) є вже прописано в дрескоді.
0 - 0
Орест, вони говорять про бороду, яку треба довше ніж 2 тижні вирощувати)
0 - 0
Борода - это как статус, для тех кто делает СФ в Афгане... :lol:
0 - 0
Народ вам не набридло стільки часу обговорювати якісь бороди?
Що в вимозі:
Всі зачіски повинні бури приведені в відповідний вигляд. Гриви, косички, пірсинг і тд повинні бути відсутні на час гри. Для армійський SF дозволена наявність борід. Для піхотних частин наразі рекомендується відсутність борід, на відкритті 2013 їх відсутність буде вже обов"язковою.
я неправильним, чи таким що не відповідає дійсності навіть в тих же самих Іраках чи Афганах?