0 - 0
Шановний ФЕНІКС, і ще більш шановний ГРОМ.
Я не хочу (а на грі і ви не захочете), щоб через це 20-25 "духів" не приїхало на гру.
Так звані ТРЯПКИ, дають змогу "сховати" силует АЕГа із дальніх та середніх дистанцій. Так було на першій грі, ТАК БУДЕ НА ЦІЙ ГРІ, і є вірогідність, що так буде на третій грі.
Стосовно бала-маскараду...ну це треба побувати дійсно на таких іграх, на грі організованій Ш.Т.У.Г. і тільки тоді певною мірою "спускати" нас до цього цирку. Прикладів є багато проведення таких ігор, але називати не буду, щоб не ображати нікого.
Да в нас не реконструкція! Але в нас і не має: розових арафаток, мультіками, пустинних берц, повнопалих рукавиць МЕХАНІКС, коліматорів, набедрених кобур для пістолетів на КЗС, духи не ходять у флектарні і т.д.
Питання про стволи на цю гру ЗАКРИТЕ!!!!
Таир, никто не спускает вас до уровня цирка, мы просим чтобы вы сами не опускались до этого уровня. Да, у вас не реконструкция и не нужна она вам, но требования к участникам такой тематической игры должны быть такие, чтобы они четко понимали, чем игра по афганской войне 79-89 годов отличается от тематики войны в Афгане 2006 или 2010 года, а иначе в чем разница?
0 - 0
7 повідомлення
))))))))))Ура духам з G-36(((((((((/
Це що істерика? Якщо так то візьми себе в руки.
Ну і ще раз уважно читаємо: ПИТАННЯ ПРО СТВОЛИ НА ЦЮ ГРУ ЗАКРИТЕ! Може виділити текст червоним чи синім кольором, щоб ясні ше читалось і розумілось?
0 - 0
Про кулемети - якщо не ПК, РПК, ПКМ то тоді робити як і з неантуражними стволами на той період - обмотати файненько якоюсь матерією.
На мою думку, якщо орги водять фотодопуск і вказують людям на недоліки, то мова про неантуражні стволи, обмотані тряпками, і не повинна навіть бути. Ствол повинен бути тільки того переоду.
Мій знайомий розказує про війну в Авгані на якій він войував , коли добре випє і в нього буде настрій,так він казав що
духи стріляли з американських келеметів,а м249 був розроблений в 1974р.Отже питання- це антуражний кулемет чи
ні?
0 - 0
7 повідомлення
Мій знайомий розказує про війну в Авгані на якій він войував , коли добре випє і в нього буде настрій,так він казав що
духи стріляли з американських келеметів,а м249 був розроблений в 1974р.Отже питання- це антуражний кулемет чи
ні?
Щойно телефонував людині (ком розвідроти) яка у 85-87 воювала у Афганістані.
Так от його слова: "Если он был разработан в 1974г., а принят на вооружение 1982 году, то вполне вероятно, что он там мог быть. Лично я его не видел, но по теории вполне мог и присутсвовать"(с).
Тому вважаю, що його можемо віднести до такого який відповідає тому періоду, оскільки в нас 1986 рік на грі буде.
0 - 0
2 повідомлення
Це що істерика? Якщо так то візьми себе в руки.Це не істерика, а сарказм.
0 - 0
Щойно телефонував людині (ком розвідроти) яка у 85-87 воювала у Афганістані.
Так от його слова: "Если он был разработан в 1974г., а принят на вооружение 1982 году, то вполне вероятно, что он там мог быть. Лично я его не видел, но по теории вполне мог и присутсвовать"(с).
Тому вважаю, що його можемо віднести до такого який відповідає тому періоду, оскільки в нас 1986 рік на грі буде.
Мне это напоминает известную фразу про суслика (его не видно но он есть). То , что пулемет принят на вооружение в 1982 году еще ничего не говорит. Изначально им должны обеспечить армии и склады тех подразделений которым он полагался, а не отправлять куда -то в горы духам. С таким подходом можно и АУГ и французкий Фамас, Galil и остальные автоматы да и не только отнести к оружию того периода и разрешать использовать на мероприятиях по Афганистану 1979-1989. Я понимаю, что игра заявлена с присутствием современного вооружения но не нужно приписывать его или образцов которых там не было (нету воспоминания или фото) к тем событиям.
0 - 0
2 повідомлення
Ребяты, а давайте все же прикроем вопрос об оружии. Если у кого-то нету возможности купить автомат или пулемет "по-афгану" - значит такой возможности нет. Для этого и камуфляж в виде тряпок и т.д. Да, я бегал на прошлой игре с G-36, однако скрутил с нее планку, чтобы хоть на какой карабин было похоже чисто по силуэту.
И вопрос к Таиру на перспективу.
Бог даст отыграем эту игру, желающих, как я вижу, много. Планируешь ли ты постепенно ужесточать дресс-код и допуск по вооружению? Иными словами - через год два собираешься ли прийти к реконструкции или все-же будем играть "по-старинке"?
Взвесь все, обдумай и дай ответ - это избавит от лишних вопросов потом.
0 - 0
7 повідомлення
И вопрос к Таиру на перспективу.
Бог даст отыграем эту игру, желающих, как я вижу, много. Планируешь ли ты постепенно ужесточать дресс-код и допуск по вооружению? Иными словами - через год два собираешься ли прийти к реконструкции или все-же будем играть "по-старинке"?
Взвесь все, обдумай и дай ответ - это избавит от лишних вопросов потом.
Звісно, що так. Минула гра і то була більш "м"якша" ніж теперешня. На наступну гру наприклад, камуфляж вудланд, теж як і ДПМ "канЄт в лЄту".
Те саме буде і стосуватись зброї, але не факт, що це буде на 3-й грі! Якщо буде костяк ідейних правильних духів, тоді можна це робити, бо коли 30 чи 40 радянських інтернаціоналістів буде ганяти 10 МЕГА ПРАВИЛЬНИХ духів, це теж якби не зовсім комільфо на такій грі... Я думаю ви зі мною погодитесь.
Окрім того, бажано щоб до певної (хай не 100%) реконструкціїмаксимального моделювання ми підбирались не тільки зовнішньо але і : розмовою на грі, поведінкою, мисленям, військовою тактикою, ідейністю, і т.д.
Бумер, надіюсь хай і коротко, але я відповів на твоє питання? :)