0 - 0
"Сарбоз" будет на автотранспорте, трансфер не нужен. Думаю только, что из Киева имеет смысл ехать через Почаев, чтобы не делать крюк через Ровно и т д как указано на карте.
0 - 0
3 повідомлення
через Ровно, будет проще, ибо трасса до самого Радывылова (а через Почаев - что там за дорога неизвестно), в город въезжать не надо, всё по объездной
0 - 0
7 повідомлення
ВІТТМАН радив би їхати все таки по трасі через Рівне. "Дуга" в 40-50 км, зате дорога шикарна!
Прохання до всіх хто скидує фотки, на реєстрацію уважно читайте, вимоги до дрес коду. Не буду персоналізувати, щоб нікого не образити.
Це не моя забаганка, це просто такі умови диктуються тим часом в який ми "перенесемось", а там такого не було, що є на ваших фотках.
Одним словом виправляйте зауваження і буду радий бачити вас на грі.
Реєстрацію продовжено до 10 числа цього місяця (оскільки ще не всі опреділились із кількістю тих хто їде із їх команд).
Радий бачити в реєстрації тих, хто навіть в цій темі жодного разу не відписався (а таких виявилось більше ніж навіть я думав). Це радує.
Друзі,ще раз нагадую - зареєструвались (з фотками) - оплати - і СКИНЬТЕ СМС хто, скільки і за скількох! А то вчора грошей нападало на картку, а смскидзвінка всього 2 із 5 рахунків...
0 - 0
ВІТТМАН радив би їхати все таки по трасі через Рівне. "Дуга" в 40-50 км, зате дорога шикарна!
Прохання до всіх хто скидує фотки, на реєстрацію уважно читайте, вимоги до дрес коду. Не буду персоналізувати, щоб нікого не образити.
Це не моя забаганка, це просто такі умови диктуються тим часом в який ми "перенесемось", а там такого не було, що є на ваших фотках.
Одним словом виправляйте зауваження і буду радий бачити вас на грі.
Реєстрацію продовжено до 10 числа цього місяця (оскільки ще не всі опреділились із кількістю тих хто їде із їх команд).
Радий бачити в реєстрації тих, хто навіть в цій темі жодного разу не відписався (а таких виявилось більше ніж навіть я думав). Це радує.
Друзі,ще раз нагадую - зареєструвались (з фотками) - оплати - і СКИНЬТЕ СМС хто, скільки і за скількох! А то вчора грошей нападало на картку, а смскидзвінка всього 2 із 5 рахунків...
Скидывал за двоих 200грн.
4.09.12. в 13:22 (на случай если смс не дошел)
0 - 0
2 повідомлення
ггг, спалился ))) шучу
Ну что, правоверные и православные (атеисты), готовы ехать и играть? )
0 - 0
Хаха) Крайні приготування. Щось дочищається, змазується, підшивається. Так що "нехай щастить")))
0 - 0
Собираемся по маленьку)))))))))))
0 - 0
Кто из Киева своим ходом? Может кооперироваться как-то, вместе веселей:-)
0 - 0
Питання таке. А де будуть стояти палатки уачсників зі сторони ОКСВА?