0 - 0
А добивати поранених можна?
конечно можно
0 - 0
Буду, так що +1. Щодо помаранчевої пов"язки, в когось запасної не знайдеться, бо наразі маю тільки білу?
Використовуй білу, на майбутнє затаримося всі оранджевими.
---------- Сообщение добавлено в 00:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:05 ----------
яка біла???? давним давно - оранжева (для мертвих), біла - перев*язаний (поранений), Ксеном, ти чого?
блін))))))))))
---------- Сообщение добавлено в 00:06 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:06 ----------
А добивати поранених можна?
Не можна, а треба!
---------- Сообщение добавлено в 01:09 ---------- Предыдущее сообщение создано в 00:06 ----------
+4 додатково за терористів
0 - 0
Рега в час ночи в день игры, это конечно феерично. Из-за того что единицы только предупредили за кого они едут и в каком количестве, пришлось делиться перед самой игрой и в итоге у моей команды не вышло играть чисто за оргов. Зато неплохо повоевали.
Итоги по игре: ГСД удержали документы до конца игры, уничтожили оборудование и отбили назад посольство. При этом террористы показали наверное свою лучшую игру за последнее время. Из-за того что документы не покинули посольство не удалось поиграть в цехах, в итоге троли остались голодные.
Итоге по дисциплине: были взаимные обвинения в стрельбе очередями в админке. Просьба установить личность нарушителей для проведения воспитательных бесед. на всякий случай что бы сразу ограничить число жалоб: стрельба через улицу не считается стрельбой в помещении админки и допускается очередью. Также не смотря на то что два раза было сказано флаг не уносить, его унесли с точки, еще и помяли, плииизззз так больше не делайте.
Спасибо всем кто приехал, был опять приятно удивлён и количеством игроков и качеством игры. Спасибо за игру!
0 - 0
ДУМАЮ ТЕРОРИСТ С ФЛАГОМ НЕ СЛЫШАЛ НО ХОДИЛ ОН С НИМ В АТАКИ ТОЧНО ,ДА НАДО ПРАВЛЬНО СФОРМУЛИРОВАТЬ ОЖИВЛЕНИЕ НА СЛЕДУЮЩИЙ РАЗ ВЕДЬ СЛОВА КАЖДЫЕ 15 МИНУТ И 15МИНУТ МОЖНО ПОНЯТЬ ПО РАЗНОМУ
0 - 0
Гра була цікавою. Мені сподобалось. Був в обороні 2 поверху (оберігав документи). Було декілька цікавих і декілька неприємних моментів, а саме. Дуже сподобався нахабний захід на 2 поверх "фізрука" з 2-ма бійцями. Я відразу і не зрозумів, що ви живі!!! Поки очухався то перший пройшов практично до доків. Другий момент це коли боєць підіймався до нас зі словами-"ДЕВ"ЯТЬ-ДЕВ"ЯТЬ,-ДЕВ"ЯТЬ!!"=я так зрозумів, що це в терорів був такий пароль. І яке здивування і розчарування було в нього після того як його застрілили. Не приємні моменти це,- коли я стріляю з приміщення в бійця на вулиці, а він як НЕО ухиляється від моїх куль! Брате, змаклауднічати можна ОДИН,ДВА рази, а потім не буде з ким грати! Прошу вибачення за стрільбу чергою в адманці,-було один раз (пустив чергою 2 шари), але це тому що-просто стріляв з лівої руки і переводчик просто десь зачепив (намисно я не хотів). В загальному гра сподобалась, особливо группа яка обороняла доки. Сашку і Олегу окремий привіт. Дякую противнику за достойний супротив. Навіть від гранати люди вмирають. Наступного разу приїду знову.
0 - 0
Всім дякую за напружену гру! Окремий респект за втримання північного даху) для "єфімчука"- ми були такі нахабні тільки тому що була інформація про те що всі поверхи зачищено - тепер треба знайти документи і от ми на розслабоні і входим ... далі ви знаєте) буде нам уроком) на жаль вибити вас звідти ми вже не змогли- власне дозволю собі висловити протилежну від Енді думку-насправді напевно найкраща по організованості гра, але коаліції Глобальних Сил Бобра,а наші БОРЦІ ЗА СВОБОДУ м"яко кажучи трішки незорганізувались) спробуєм зіграти краще в наступний раз)
Також хочеться висловити побажання для покращеня гейм-плею:
1.обмежити перебування документів 2 поверхами,пошук-зачистка для такої кількості гравців в умовах 4 поверхів надто затягується-вилітає друга половина сценарію.
2.пропоную мертвяк для ГСД на останньому поверсі адмінки-імітуючи висадку з гелікоптерів,такий підхід підкріплень більш антуражний в умовах масових заворушень(хоча це і не принципово)
3.насправді давайте визначимось- оживлення кожні 15 хв.(тобто 00,15,30,45хв. кожної години) чи в мертвяку перебувати 15 хв бо є різниця(на мою думку кожні 15 краще)
4.товариші! їдучи за повстанців будьте любязні взяти гранат хоча б по 4шт. бо інакше штурм знову захлинеться і будь-ласка! одягніть хоча б один(1) цивільний елемент одягу! будьте тру!)))
0 - 0
1.обмежити перебування документів 2 поверхами,пошук-зачистка для такої кількості гравців в умовах 4 поверхів надто затягується-вилітає друга половина сценарію.
Я ж Ксеному сказав, що документи тільки на другому в кімнаті з вікном, взагалі після того як його почали руйнувати то там вже не так багато місць де сховати за цим описом.
2.пропоную мертвяк для ГСД на останньому поверсі адмінки-імітуючи висадку з гелікоптерів,такий підхід підкріплень більш антуражний в умовах масових заворушень(хоча це і не принципово)
Це гарна ідея, особливо якщо спускатись по мотузкам. Наприклад в кого є карабін та страховка у тих мертв"як на даху ))))))))))).
3.насправді давайте визначимось- оживлення кожні 15 хв.(тобто 00,15,30,45хв. кожної години) чи в мертвяку перебувати 15 хв бо є різниця(на мою думку кожні 15 краще)
Ідея була як раз, що треба виходити в 00, 15, 30 та 45 хвилин, ГСД так і виходили. За винятком перших пітори години, коли ми не оживали а у вас був інстант. Заборон групуватись по виходу з мертв"яка не було. Але я вкурсі, треба було більше часу на пояснення присвятити перед початком гри. Дякую за участь та поради.
0 - 0
Я ж Ксеному сказав, що документи тільки на другому в кімнаті з вікном, взагалі після того як його почали руйнувати то там вже не так багато місць де сховати за цим описом.
Це гарна ідея, особливо якщо спускатись по мотузкам. Наприклад в кого є карабін та страховка у тих мертв"як на даху ))))))))))).
Ідея була як раз, що треба виходити в 00, 15, 30 та 45 хвилин, ГСД так і виходили. За винятком перших пітори години, коли ми не оживали а у вас був інстант. Заборон групуватись по виходу з мертв"яка не було. Але я вкурсі, треба було більше часу на пояснення присвятити перед початком гри. Дякую за участь та поради.
За винятково другий поверх якщо говорилося, то я прослухав, відправляв людей шукати по всіх чотирьох поверхах.
На оживленню що 15 хвилин наголошено не було. Терористи оживали по 15 хвилин перебуванню в мертв"яку.
0 - 0
Дякую всім присутнім за гру , оборона папки була досить організована приеднуюсь до подяки Фізрука за урок про незачищені кімнати
0 - 0
Всім дякую за напружену гру! Окремий респект за втримання північного даху) для "єфімчука"- ми були такі нахабні тільки тому що була інформація про те що всі поверхи зачищено - тепер треба знайти документи і от ми на розслабоні і входим ... далі ви знаєте) буде нам уроком) на жаль вибити вас звідти ми вже не змогли- власне дозволю собі висловити протилежну від Енді думку-насправді напевно найкраща по організованості гра, але коаліції Глобальних Сил Бобра,а наші БОРЦІ ЗА СВОБОДУ м"яко кажучи трішки незорганізувались) спробуєм зіграти краще в наступний раз)
Також хочеться висловити побажання для покращеня гейм-плею:
4.товариші! їдучи за повстанців будьте любязні взяти гранат хоча б по 4шт. бо інакше штурм знову захлинеться і будь-ласка! одягніть хоча б один(1) цивільний елемент одягу! будьте тру!)))
Хлопці заряджайте рації перед грою і буде краща організація =)