а ми налаштувалися попередній сценарій відпрацьовувати(
але будем 2-4...
Гра була цікавою. Мені сподобалось. Був в обороні 2 поверху (оберігав документи). Було декілька цікавих і декілька неприємних моментів, а саме. Дуже сподобався нахабний захід на 2 поверх "фізрука" з 2-ма бійцями. Я відразу і не зрозумів, що ви живі!!! Поки очухався то перший пройшов практично до доків. Другий момент це коли боєць підіймався до нас зі словами-"ДЕВ"ЯТЬ-ДЕВ"ЯТЬ,-ДЕВ"ЯТЬ!!"=я так зрозумів, що це в терорів був такий пароль. І яке здивування і розчарування було в нього після того як його застрілили. Не приємні моменти це,- коли я стріляю з приміщення в бійця на вулиці, а він як НЕО ухиляється від моїх куль! Брате, змаклауднічати можна ОДИН,ДВА рази, а потім не буде з ким грати! Прошу вибачення за стрільбу чергою в адманці,-було один раз (пустив чергою 2 шари), але це тому що-просто стріляв з лівої руки і переводчик просто десь зачепив (намисно я не хотів). В загальному гра сподобалась, особливо группа яка обороняла доки. Сашку і Олегу окремий привіт. Дякую противнику за достойний супротив. Навіть від гранати люди вмирають. Наступного разу приїду знову.
А добивати поранених можна?тому по хлопцях в шльомах і броніках стріляєш завжди 2-3 рази... так щоб на вєрняк відправити в мєртвяк :)http://airsoft.ua/images/smilies/icon_mrgreen.gif
6.07. буде треніровка харбольної команди ..Воля.. до 13.00. Після гри будем проводити облаштування території для подальших ігор (закривання люків , пробиття лазу на кришу цеху) . Так як роботи багато - Всіх бажаючих допомогти чекаєм на 13.00 біля адмінки.о хлопці респект і уважуха , я б і сам приїхав але в суботу на роботі . в мене була ідея повтикати в люки старі обрізані дерева берем викочуєм з цеху стару тракторну шину кладем на люк і втикаєм туди дерево . можна ще червоною фарбою помітити шини . так точно в очі кидатись будуть . бо якщо понакривати їх щитами , то вони довго не пролежуть .