0 - 0
приеднуюсь ,також дякую всім присутнім.
0 - 0
Також всім дякую, Сподіваюся на повторення.
Головне не боятися автоматів в адмінці. =)
0 - 0
Народ, в суботу ігри у Львові бувають? чи тільки, якщо в неділю погана погода,то переносять? Нас є пару чоловік, але в звязку з роботою неділя зайнята нажаль(.
0 - 0
Ігри зазвичай тільки в неділю. А про погану погоду це вас щось дезінформували, на моїй памяті за 4 роки тільки один єдиний раз перенесли гру через погодні умови. Грають в дощ, сніг і тд.
0 - 0
Біда, значить не судьба поіграти(
0 - 0
тренування проходять не тільки в неділю, а інколи і в суботу.
Можливо на наступну суботу буде проходити в Брюховичах на школі, або на Рясне, тому якщо є бажання, то слідкуй за темою
0 - 0
Понял, буду следить за темой. В любом случае мне пока до конца декабря ничего не светит. Сейчас просто потихоньку информацию собираю. Возможно даже выгорит перенести работу на 6 вечера в воскресение, и тогда до 4 часов дня было бы время, но это еще с начальством решать надо будет). Игры в основном до скольких идут?
0 - 0
Понял, буду следить за темой. В любом случае мне пока до конца декабря ничего не светит. Сейчас просто потихоньку информацию собираю. Возможно даже выгорит перенести работу на 6 вечера в воскресение, и тогда до 4 часов дня было бы время, но это еще с начальством решать надо будет). Игры в основном до скольких идут?
Підтверджую, є "группа товаришів" ;) які по суботам тактично тренуються на школі. Так що пильнуй гілку про "Брюховичі"
0 - 0
Субота 29.09
тренування в форматі Counter-Strike
збір на 10:00
нажаль невідомо - буде завтра ще хтось, крім мене, чи ні, тому соррі...
їхати сам не буду, але якщо збереться група бійців - звоніть, пишіть