0 - 0
Так, вони знають за L5
А яким з правил L5 новачки можуть не відповідати?
Буде завантаження в бункери по 60-70 шарів. Перезарядка - досип нових порціями по 60-70.
P.S.
Збір на 10:30
На рахунок епізодів.
Можна відпрацювати щераз (Конвой) та засідку на нього в умовах урбану Львівхіммашу.
Старт конвою (Команда А) від машин. кінцева точка - північно-західний кут ангару.
Після прибуття на кінцеву точку конвой окопується і отримує завдання протриматися 10 хвилин.
Маршрут довільний, конвой транспортує рюкзак який повинна захопити команда Б.
Прохання команді Б не займати оборону в кінцевій точці руху конвою а робити засідку використовуючи розвідку.
Як варіант маршрут руху можна обговорити перед епізодом а не робити його довільним.
(Штурм адмінки)
Стандартний штурм адмінки Команда А займає оборону, Команда Б атакує з довільної сторони, з довільних точок входу.
Обмеження:
Кишка що йде від ангару - можливі черги. З вулиці в приміщення - допускаються черги, з приміщення на вулицю допускаються черги.
В приміщенні тільки одиночний вогонь.
Ігровими вважаються 1, 2, 3 поверхи Адміністративної будівлі.
Завдання: Цілковита зачистка приміщень.
0 - 0
На рахунок епізодів.
Можна відпрацювати щераз (Конвой) та засідку на нього в умовах урбану Львівхіммашу.
Старт конвою (Команда А) від машин. кінцева точка - північно-західний кут ангару.
Після прибуття на кінцеву точку конвой окопується і отримує завдання протриматися 10 хвилин.
Маршрут довільний, конвой транспортує рюкзак який повинна захопити команда Б.
Прохання команді Б не займати оборону в кінцевій точці руху конвою а робити засідку використовуючи розвідку.
Як варіант маршрут руху можна обговорити перед епізодом а не робити його довільним.
Мне конвой лично понравился, только имеет смысл сделать тогда 10 минут от момента начала штурма, а не закрепления, или просто 20 минут ибо если нельзя делатьзасаду на точке, то до неё еще добраться надо. ИМХО для сценария надо задавать игровую територию, начало пути, конец пути (точка), линия которую нельзя перескать команде в засаде до занятия точки. Этого должно хватить.
(Штурм адмінки)
Стандартний штурм адмінки Команда А займає оборону, Команда Б атакує з довільної сторони, з довільних точок входу.
Обмеження:
Кишка що йде від ангару - можливі черги. З вулиці в приміщення - допускаються черги, з приміщення на вулицю допускаються черги.
В приміщенні тільки одиночний вогонь.
Ігровими вважаються 1, 2, 3 поверхи Адміністративної будівлі.
Завдання: Цілковита зачистка приміщень.
Вот тут вот надо уточнять. если 1,2,3 этаж только игровые, то зачем расписывать правила про стрельбу в переходе в цеха. выходит не только 1,2,3. Моё личное мнение - игровая вся територия, но задача должна быть привязана к 1-3 этажам. Также еще могу понять если 4 этаж и выше неигровые для каких то определённых штурмов, но только на самой админке. убирать возможность штурма с перехода нельзя. Игра на зачистку тоже не есть гуд, советую вернутся к захвату чего то, например рюкзак или флаг.
0 - 0
Реально вижу что из правил Л5 на игре будет выполнены только дополнительные жизни для тех кто раскошелился на броник и каску.
0 - 0
Всем кто был - спасибо! Отыграли отлично, душевно я бы даже сказал. И новички те что были прилично выглядели, Ксеном, ты их там сориентируй что бы они не в одиночки выросли, а нормально попали в команды. Еще раз всем спасибо.
PS: а разбегаться то в конце не стоило, там всё нормально было, атакующая команда даже закончила миссию после того как затушила пожар.
0 - 0
Пограли супер, дякую всім! душевно було. наступний раз маленкий інструктаж для нових гравців було бе не погано особливо з гранатами і суха трава. :) але все одно молодці!
0 - 0
Я завжди думав що слова ПОЖАР!!! мають спонукати людину на ПОМІЧ, а не на ВТЕЧУ. Одні багають і тушать територію на яку приїхали вперше, а ті хто запросили,-тупо повтікали!!! П-О-З-О-Р-І-Щ-Е !-!-!. Вот так показали дружність страйкболістів!! МОЛОДЦІ. Дякую тим хто безстрашно боровся з вогнем,-бігав таскав каністри з водою і розтаскував поваленні дерева. Буду радий бачити вас на наших іграх.
0 - 0
>Ксеном, ты их там сориентируй что бы они не в одиночки выросли, а нормально попали в команды
Вже попросив прийти на сходочку в четвер :)
>наступний раз маленкий інструктаж для нових гравців було бе не погано особливо з гранатами і суха трава.
Чесно я сам не вкурсі що таке моглоб статися.
Я завжди думав що слова ПОЖАР!!! мають спонукати людину на ПОМІЧ, а не на ВТЕЧУ. Одні багають і тушать територію на яку приїхали вперше, а ті хто запросили,-тупо повтікали!!! П-О-З-О-Р-І-Щ-Е !-!-!. Вот так показали дружність страйкболістів!! МОЛОДЦІ. Дякую тим хто безстрашно боровся з вогнем,-бігав таскав каністри з водою і розтаскував поваленні дерева. Буду радий бачити вас на наших іграх.
ЕПІЧНО :D
Треба було зробити сходочку посеред цього дєйствія :D булиб класні спецефекти :D
0 - 0
ЕПІЧНО :D
Треба було зробити сходочку посеред цього дєйствія :D булиб класні спецефекти :D
Я думав це не смішно, якщо комусь так не здається,-ну то можна і поржати.
0 - 0
Народ є деякі ідеї по цікавіших міні сценаріях але виникло запитання:
Хто з людей що грають на рясне мають GPS з можливістю роботи з координатами?
наприклад для Iphone є програма FreeGPS що дає можливість прямувати до координат, відображати теперішні координати.
0 - 0
який саме формат координат ? є різні