0 - 0
Корсар 4 - да это так. Но конечно же на играх я никогда не использую этот тип гранат. Это эксперимент... Эта граната была разработана специально для поражения "универсального солдата"
коли твої гранати в цехах бахнули.... після того гулу пролунало " тваюмать!!! " на наступні ігри роби більші запаси))
0 - 0
на наступні ігри роби більші запаси))
1. Правила ФСУ,
Це я так, на всяк пожарний нагадую.
0 - 0
Це я так, на всяк пожарний нагадую.
в основі той самий корсар-4, але за рахунок твердої оболонки + акустики виходить досить гучний звук. Правил ніхто не порушує
0 - 0
Тобто цей вибух і полум"я які ми бачили на відео досягається просто тільки за допомогою пітарди Корсара4 і картону без зайвих горючих домішків ?
0 - 0
Тобто цей вибух і полум"я які ми бачили на відео досягається просто тільки за допомогою пітарди Корсара4 і картону без зайвих горючих домішків ?
із цим питанням до Дмитра. На рясному того, що було на відео я так розумію не було, інакше б гра була призупинена як мінімум. Але звук від вибуху був досить сильним. Мені сказали, що то була саморобна граната на основі корсара 4, але із потовщеною оболонкою.
п.с. щодо відео думаю це демонстрація майстерності своєї справи:D
0 - 0
Корсар 4 - да это так. Но конечно же на играх я никогда не использую этот тип гранат. Это эксперимент... Эта граната была разработана специально для поражения "универсального солдата",
Пропоную пройти добровільну сертифікацію своїх виробів у ФСУ.
Тоді думаю жодного зауваження про свою продукцію не отримаєте.
Заодно і ринок збуту розширите.
0 - 0
Неділя 02.17 10:30
Якщо назбирається норм людей, будемо 4-6
0 - 0
Планируем быть
3-5 человек