0 - 0
Только аккуратно бейте когда стаместку ставите вдоль листов фанеры - приклад раскалывается на раз.
Я закреплял сквозным болтом (сверху вниз через стандартные крепления) и двумя саморезами по бокам (они закручиваются в металл выступающей штучки, из которой обычно в приклад идут провода).
Держится дай боже :D
0 - 0
Вирішив викласти свою роботу по встановленню на LCT АКС-74 деталей від бойового. Саме більше мене дратує в LCT щіль між ствольною коробкою та колодкою прицільної планки. З цього все і почалось. Заципив одне, а потім полетіло, поїхало.Без лишньої лірики перейду відразу до самого переліки, що вже встановлено від бойового:
- колодка мушки в зборі;
- газова комора;
- муфта цівки;
- газова трубка;
- колодка прицільної планки;
- затворна рама з поршнем;
- зворотній механізм;
а також дрібниці: ДТК, накладка газової трубки, цівка з пружиною, прицільна планка та шомпол.
Зовнішній стволик також довелось дещо переробити. Заново проточено місце фіксації шестигранниками ствола. Старий паз був проточений на пів міліметра лівіше центру, тому шестигранник давив на його край і ствол провертався разом з хоп-апом і ліво. Також зроблені місця під штифти та протички під пази муфти цівки.
Самим цікавим було встановити затворну раму та зворотні механізм. Раму мені потрапила іжевського деактиву. Хто бачив у цих рамах замість поршня, просто шматок цільної трубки. Виявилось, що рама не була загартована як бойова, тому фрезерувалася добре. Зворотній механізм залишився майже без змін. Його в місці кріплення до гербоксу, було обрізано до половини і зроблено пази. Процес розбирання такий самий, як у бойового.
Ось поки, що все що вдалось зробити.
Наступне, що хочу зробити, це за вороную (щоб всі деталі були одного кольору) та перейду до в нутрощів.
0 - 0
о хоспаде!
сделайте мне развидеть это и забыть.
0 - 0
да уж... угробить такой замечательный привод... от смены ДТК АК-74 на гайку АК-47 калибр не поменяется и АК-74 никак 47м не станет. там отличий ох как много...
газоотвод, приклад, ствольная коробка и ее крышка - все-равно остались от 74-го (можно конечно предположить что коробка и крышка АКМ).
0 - 0
Согласен, привод был беспощадно угроблен
0 - 0
Секундочку - это чет я его угробил, просто "смелый эксперимент", за 30 минут его можно вернуть в первозданный вид. Захотелось развить в АК удобство и функциональность, тем более что строгой привязки по моделированию не имею. Получился наглядный пример возможности сочетания хороших военных разработок в одном лице. Кстати ДТК реально сменить на серьезный аналог, но родной "свисток" ДТК АКМ - штык получился "колоть врага" ;-)
0 - 0
Поддержу общественность. Привод в текущем исполнении не похож на целевой АК47-Тактикал.
Отличия от 47: бадик, переводчик режимов огня, приклад, форма камеры газоотвода, крышка ствольной коробки, прицельная планка.
Отличия от 74: магазин, ДТК, крашеный приклад.
Быть может я что-то упустил, но сути дела это не меняет. Перед нами классический покемон в богатом обвесе.