2 - 0
19 повідомлення
Это ты про себя? :-) Согласен, действительно, абы как поотписывал. Кстати, кроме количества сообщений у тебя еще и карма должна быть положительной :-)
0 - 0
Тоді виходить, що розмістити оголошення новоприбулому досить складно. Форум не настільки активний, щоб 10 постів одного користувача за вечір не здавалися флудом. Тому користувач скоріш за все отримає від модера попередження, як я, і таких, окрім мене, як я бачу, досить багато. Тоді виходить що і оголешення вдасться створите лише через рік. Я розумію що з своїми правилами у чужий монастир не йдуть, але як на мене це обмеження в деякій мірі погіршує якість постів на форумі. От і все.
0 - 0
Предупреждения за нарушение правил. Красную репутацию за тупое набивание постов. Вам никто не мешает делать это "по уму".
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
Опять двадцатьпять. Вы зачем сюда приходите? Торговать или общаться?
0 - 0
Предупреждения за нарушение правил. Красную репутацию за тупое набивание постов. Вам никто не мешает делать это "по уму".
Ні в якому випадку не оскаржую дане мені попередження, я усвідомлюю те, що знехтував правилами і цього попередження я цілком і повінстю заслуговую. Просто мені здається що багатьох, особливо новоприбулих користувачів, обмежання про яке йшлося вище, підштовхує на порушення правил форуму.
1 thanks
1 - 0
31 повідомлення
2 - 0
19 повідомлення
Мне очень нравится постановка вопроса. "Я не против правил, но предлагаю их изменить", "Я понимаю, что нарушаю правила, но все равно это делаю"...
Уже из другой оперы, но все же: "Я согласен с предупреждением, но прошу его снять".
0 - 0
Мне очень нравится постановка вопроса. "Я не против правил, но предлагаю их изменить", "Я понимаю, что нарушаю правила, но все равно это делаю"...
Уже из другой оперы, но все же: "Я согласен с предупреждением, но прошу его снять".
Я запитував чи є користувачі які поділяють мою думку з приводу обмеження, я не пропонував зміни що до правил. Я розумію що порушив правила і доклду всіх зусиль щоб цього не повторилося. Я не прошу знімати попередження.
Не буду сперечатся з спільнотою, мою думку ніхто не поділяє і схоже що обмеження приносить більше користі в порівняні з незначною амортизацією у вигляді набивання постів новоприбулими.
1 thanks
0 - 0
0 повідомлення
Шановний ЗАЗА!
Дані правила встановлені для запобіганню шахрайству, ускладнюючи шлях доступу до маркету нечесним продавцям, та підштовхуючи їх до думки переміститися з їхніми "пропозиціями" на інші ресурси, або сландо. Всі обмеження встановлені після довгого та грунтовного аналізу статистики за багато років. Процент шахрайства впав з 30% до 1%.
Якщо ви чесний початківець, то більше 1-2 речей на продаж у вас нема. Ви можете їх продати через своїх сокомандників, які мають тут старі аккаунти. Якщо ви селлер, то візьміть копійчаний аккаунт магазину та продавайте, гроші за акк підуть на утримання ресурсу.
На основі ваших 10 постів буде статистика ваших повідомлень, покупці зможуть аналізувати, чи варта вам довіряти, а також база ваших айпішок входу у випадку вашого шахрайства, для передачі в правоохоронні органи.
Виходячи з цього, правила мінятися не будуть. Сподіваюсь, я відповів на всі ваші питання грунтовними аргументами.
Адмін.