0 - 0
Съемка к сожалению гуанская вышла, но на последних кадрах, а именно титрах виден высокий уровень любительского монтажа, мне очень понравилось, смотрел раззинув рот и разглядывая все мелочи :) Такого уровня монтажку можно и в какой-то трешак сериал про Зомбарей от канала ФОКС для кабельного запихнуть в титры! :)
Надо в след.раз чтобы участники взяли с собой какуюнить недорогую камеру с инфракрасной съемкой и доп.АКБ, будет еще тот антуражных как в подобных фильмах
0 - 0
Спасибо за видео. Просим следующую игру )))
1 - 0
1 повідомлення
Не, думаю в следующий раз всё будет вообще по другому. Есть много идей, но пока что их озвучить не могу.
2 - 0
2 повідомлення
Было очень приятно посмотреть что было по ту сторону двери :)
0 - 0
Дякую за відео, чекав!
Для сатисфакції мені не вистачило сюжетності чи розуміння, що відбувається в кадрі. Можливо фейкова начитка уривків фраз задиханим чи переляканим голосом кількох людей в домашніх умовах придали би інформативності подіям. Наприклад на загальний шум картини накласти фрази "там музика, йдем перевірим. ні-ні, мені сикотно..." або "нам потрібно перебратись через поле, щоб знайти добро... ааа бл*ть, тут повсюду трупи..." і в тому дусі.
Не сприймайте як критику, радше не хотілось би, щоб праця людей залишилась без похвал, так як гра була насправді дуже контрастною.
Маю досвід роботи з відео, якби були потрібні ще одні робочі руки — пишіть в скайп.
З нетерпінням чекатиму запрошення на продовження гри. Бажаю всім успіхів!
1 - 0
1 повідомлення
Дякую!
На ютубі доступні англійські субтитри з деякими розширеними поясненнями, які дозволяють краще зрозуміти хід подій.
В роліку все, звичайно ж, більш стиснуто, ніж було насправді. Тобто сюжет йде таким чином: блок-пост РМС -> напад зомбаків на нього -> пошук 2-ї групи РМС -> знаходження "залишків" Ірвінга -> почули музику пішли подивитись хто там -> знайшли Мака -> він за цигарки дав документи РМС -> (тут мав би бути похід на поле, але замість нього ніби вони одразу пішли до річки і натрапили на декілька зомбаків) -> власне річка де Орест (РМС) каже, що всі в лодку не влізуть -> фінальна масакра -> кінець.
0 - 0
когда регистрация откроеться ?))))
0 - 0
блин-месяца перепутал ))))