Тепер і моя черга!
По-перше, гра була мееееееееггггггггаааааааа афігеною, і я не знаю якими словами передати все те що я отримав від гри. А тепер по пунктикам, плюси і щоб хотілося бачити на наступній грі :)
Великий респект організаторам! За такий полігон, за те що зібрали нас об*єднаних однією ідеєю в такому офігенному місці. Таке враження що з вами навіть погода змовилася, на північному блокпості було реально як на півночі, а по центру вітер ледве довівав)) Прекрасна зоряна ніч, туман на ранок, це додавало своєї фішки на гру. На рахунок місцевості, то по дорозі в Радивилів не дуже розглядалися гори і ми не знали що нас очікує, але як приїхали на місце, зрозуміли шо це воно. Було досить і досить антуражно!
"Духам" дякую за антураж! Коли жінка почала плакати, а спочатку не зразу зрозумів що це, блін, імітація, також прикольно відігравали молитви, в правильному місці в правильний час! Про загубленого ішака, про зламаний забор, це взагалі окрема тема, класно було придумано, відіграно. Правда вночі той забор знову завалився, ми ненавмисне ;)
Місія з пошуком і розмінуванням мін, спочатку здавалася не дуже веселою, але свого фану ми від неї набралися! Шукали міни і вдень і вночі, при цьому в нас був основний сапер, група прикриття, командир, все як по фен-шую. Командиру (sennik) теж подяка, хитрі плани по обходу духів, і зразу ж продовження розмінування, а також одного разу нам вдалося заманити духів до УАЗика і перебити їх там ;) Та, ми шукали міни більше 6 годин, мали точкові стички з духами, але навіть вночі умудрялися щось знайти :)
Команді "Сфінкс", також дякую за своєчасну підтримку в боях, за просвічування своїми фонариками з бази. Коли ганяли духів о 1-ій ночі, було взагалі місцями смішно, Алладін як головний загонщик, а решта бійців як мисливці, весело!
Дуже сподобалися нічні рейди в кишлак, по полям в пошуках схронів, взагалі просто для патрулювання, теж додавало свого антуражу )
Багато поспати не вдалося з різних причин, але навіть сонний час додавав антуражу, хто спав, при собі тримав автомат, а дехто взагалі не знімав навіть розгрузів, майже повна бойова готовність ;)
В кінці кінців, ми знайшли 9 з 10 мін, шкода що міношукач заглючив наприкінці, ГРУшники знайшли потрібні схрони, а десантура перебивала каравани,в потрібні моменти. В загальному дуже і дуже класно!
Тепер, що хочеться бачити на наступній грі(так Таір, комьюніті потребує продовження банкету):
- Більша синхронізація між представниками організаторів на сторонах. До прикладу, якщо духи вляглися спати, то і бійцям ОКСВА відмінити завдання зв*язані з пошуком духів. Та і взагалі при реєстрації додати пункт "готовність до гри вночі напрольот" :)
- Я думаю на наступній грі такого не буде, але пояснити кожній стороні окремо, що це гра, і є ігрові моменти а не банальна стрілянина. До прикладу коли ми затримували одного духа (молодий спартанець), він зняв окуляри і сказав "Стріляй", ну якось взагалі не альо.
- Якщо вийде, домовитися про військові палатки, це +1 бал до антуражу. Бажано дві, на двох заставах, а то мені було шкода заставу номер 2, яка взагалі не спала.
- Техніка, щоб вона була ігрова і на ній можна було добратися до якось місця
- Окрема гілка на форумі, такій грі просто необхідна!!!111
- Більше мішків, чим набити ми знайдемо =)
- Більш чітке пояснення задач.
- На рахунок фонариків, повністю не згоден з тим щоб їх заборонити. Це був блокпост, і чисто логічно можна прикинути що він має мати певні прожектора! Не зважаючи ж на ці прожектора частині духів вдавалося просунутися в упор до другої застави.
- Якщо є певна к-сть застав, то для протилежної сторони дати якесь завдання що при цьому хоча б ходити біля тої застави, а то перша скучала непадетцкі ;)
Якщо буде ше шось, то допишу.
п.с. Дякую Таіру що провів такий собі розмову, по залагодженню конфліктів!
п.п.с. Буду агітувати друзів на наступну гру!