0 - 0
Твоя мысль ясна.
Таир если помнешь на твой второй сталкер я договорился привести денег за 9 человек приехало 8 он денег я всё равно привез на 9. Я сам организовываю игры и знаю что означает не приехал на игру и не привез денег. В нашем варианте будет как раз по регистрации. Сколько зарегистрирую столько и привезу. Даже если приедет меньше ;)
0 - 0
7 повідомлення
Твоя мысль ясна.
Таир если помнешь на твой второй сталкер я договорился привести денег за 9 человек приехало 8 он денег я всё равно привез на 9. Я сам организовываю игры и знаю что означает не приехал на игру и не привез денег. В нашем варианте будет как раз по регистрации. Сколько зарегистрирую столько и привезу. Даже если приедет меньше ;)
Питання зняте!
Я цей епізод пам"ятаю, тому як то говориться це "перевірено часом". Хай буде так! Гроші тоді на грі передасиш по кількості зареєстрованих.
0 - 0
7 повідомлення
Чи є в когось бажання побути відеоператором на грі?
Хочеться залишити відеоспогад про гру.
Для цього необхідно:
1- Людина яка хоче добу побути на грі цілу добу і зняти цікаві моменти, бої, рейди і засади.
2- Мати відеокамеру із запасними батарейками і готовність віддати відзнятий матеріал організаторам.
3- Прочитати своє П.І.П. в титрах фільму.
4- Отримати вдячність (можливо не тільки словом) від оргкомітету гри.
5- Мати можливість потрапити на гру із внеском в 0 (нуль) гривень.
0 - 0
Зрозуміло що в бандані не можна.
Тобто якщо ти в КЛМК то треба каску чи достатньо капюшон натягнути?
0 - 0
7 повідомлення
Зрозуміло що в бандані не можна.
Тобто якщо ти в КЛМК то треба каску чи достатньо капюшон натягнути?
Достатньо капюшон. Ну або: панаму, кепку, ну або ж ту саму каску. Ну і впевнений, що якщо голова буде не покритою то не будемо вважати негативом ;)
0 - 0
7 повідомлення
Оновлений перший пост!
Нарешті почалась реєстрація! А то ігрових документів вже думав лише на кілька чоловік зроблю))) А тепер вже не один десяток треба робити.
Ще раз нагадую - зареєструвались в ЛС (згідно формі реєстрації), скинули гроші, повідомте мене!!!
0 - 0
Таир неужели на игре будет столько техники. :D
Прикольный клип. Но вертолётов столько не надо ;)
0 - 0
2 повідомлення
ну делать промо игры не имея никакого материала трохи сложно, так что сделал вырезки из фильмов, уж не обессудьте.
Хотите качественных видео - привозите фотовидео корреспондентов ))