0 - 0
На 350 метрах в 2 линиях обороны закрепился вдвое превосходящий противник. Все попытки пробиться на другую сторону в поисках ролевых задач (платы-барыги-покупки-продажи) для нециган были невозможны..
не 2х кратное а 10х кратное :)
каждый блокпост имел 6-8 человек личного состава
база + 2 блокпоста по 6-8 человек
всего было 3 отделения ЕС и 3 отделения ФСГ
дежурили на блокпостах 2х часовыми сменами
отдыхало на базе в качестве группы быстрого реагирования 1 отделение
еще 2 отделения были заняты тем , что одно патрулировало со стороны зоны ФСГ, одно всегда шарилось в зоне ЕС
итого получаем
2 отделения - база (1й блокпост)
1 отделение - 2й блокпост
1 отделение - 3й блокпост
1 отделение - патрулирование зоны ФСГ
1 отделение - патрулирование зоны ЕС
местные + Альянс = 80 человек
3й блокпост, который вы атаковали - 8 человек
это 10 кратное , а не 2х кратное преимущество :)
при подходе подкрепления в виде еще одного отделения с базы - 16 человек
4х кратное преимущество :)
0 - 0
Барма твоя розрахунки не правильні десь приблизно в два рази :)
З мої розрахунків Альянсу було десь 45 людей (така сама ситуації виходить якщо просумувати людей в гілці реєстріції) ФСГ+ЄС була приблизно така сама кількість (я сам їх порахував на построєнії). В союзі з циганами ми ніколи не були, просто пограничники їм також дуже не подобалися і вони їх час від часу атакувати по власній ініціативі. Тому при такому розкладі сил і можливості атакувати тільки в лоб через поле я повністю притримуюся своєї думки що це 100% суїцид.
0 - 0
никогда весь ЕС + ФСГ не сидели на 3м блокпосте
силы были растянуты по всей границе , как я и написал
на 3м блокпосте находилось максимум иногда 2 отделения, и то раза 2 за всю игру, а так - только 1 отделение
по раскладке сил
ЕС+ФСГ - около 45
Альянс - около 50
Местные - около 28
суммарное соотношение даже один к двум получаем (ЕС+ФСГ и Альянс+Местные)
ну и не забываем что растянуты силы были по всей границы у нас, когда вы могли действовать в одном месте, что вы и делали, пытаясь несколько раз атаковать в районе 3го блокпоста
0 - 0
Тема не для спору та виправдовувань, а для наведення фактів та пропозицій у подальше. Це не жанглювання міфами та припущеннями
Орест, не знаєш - помовч, золоте правило. Особисто бачив циган із амерами у одній группі намагаючих атакувати блок-пост ФСГ, я особисто це бачив. Цигани нічого після своєї смерті не скидували ще і мотивували що нічого не дадуть і капець! Це факт.
Взагалі оці спори не зрозумілі, навіщо створювати тему та виправдовуватись, треба зібрати усю інфу до купи, проаналізувати, та зробити висновки для подальшого із метою покращень. Усе. Це потрібно усім
0 - 0
Орест, не знаєш - помовч, золоте правило.
Гарне правило, але в данному випадку я знаю і тому не мовчу :) Я брав участь в переговорах з циганами, і ні про які альянси ніколи мова не йшла, цигани за свої послуги просили гроші завжди і зазвичай атакували пограничників "під шумок" наших штурмів по власній ініціативі.
І це не срач, а аналіз і причини того чому пограничникам було скучно:
1) Не було в нас бажання йти на суїцидальну атаку в лоб.
2) І що більш важливо не було в нас причин це робити. Ну вибили би ми блокпост, зазнали би при цьому великих втрат... і що нам з цього? Погуляли би там по лісі подихали свіжим повітрям і пішли собі назад. Штурм тільки заради штурму :)
0 - 0
1) Не було в нас бажання йти на суїцидальну атаку в лоб.
2) І що більш важливо не було в нас причин це робити. Ну вибили би ми блокпост, зазнали би при цьому великих втрат... і що нам з цього? Погуляли би там по лісі подихали свіжим повітрям і пішли собі назад. Штурм тільки заради штурму
От!!! Золотые слова, Венеамин Венедиктович (С).
В тім то й справа що не було стимулу альянсу кордон перетинати, вони обходились максимум послугами місцевих, а завдання прикордонників було стерегти кордон. От і вийшло, щоб врятувати ситуацію під вечір почали давати нам завдання на рейди, в той час коли типу по фрі-плею в амерів були квести з давно визначеною ціллю.
0 - 0
ну вообщето по задумке начальной платы нужны были альянсу, наркотики местным ..
и то и другое было на той стороне , за границей ..
вот так то ...
0 - 0
ну вообщето по задумке начальной платы нужны были альянсу
тоді напевно було якесь непорозуміння в сторін, бо коли на початку гри ми в бариги на здачу купили ще плату і притащили її на базу, нам Куба сказав більше їх не купляти бо нема змісту.
0 - 0
Немає різниці як амери там називали співпрацю із циганами, найм робочої сили чи співпраця "під шумок", але працювали вони разом, мало того, ще і Капітан Америка під охороною навідувався до циган на переговори, це вже інфа від глубинної розвідки ФСГ :)
ІМХО. Якщо продовжувати проект Кордон (ЩО МАЄ БУТИ! ;)), то варто робити його у форматі не воїн сторін, тому ще це як мінімум дивно та недоречно з перегляду на війну сьогодення, а у форматі:
Кожна сторона патрулить свою прикордонну сторону. Два блок-пости двох сторін. Сторони у чисельності зменшити, та навпроти, "бандитів, циган, місцевих" - збільшити. Розкинути їх як то вже казали вище по обидві сторони (причому цигани, мирні та бандюки - як там, так і там), тоді буде суть у них торговлі ще і між собою, до бариг різних країн. Буде більше рольового стимулу та усілякого смакотіння у процесі гри :)
Місцевих зробити не лише циганами, то ж балкани, а не Ромо-ляндія, а додати і місцевих туди, серед яких також і бандюки будуть
Вийде досить таки різнобарвна картина, та насичена рольовим моментом. Значна чисельність офіційних озброєних сторін (ФСГ, Альянс, ЄС) - стимулює пєдулово та хибні амбіції їх окремих керуючих, заважаючі рольовій та і взагалі у загальному грі
0 - 0
Пожалуй Byrzyi прав по поводу предложения на следующую игру.
Границу паралельно охранять с одной стороны ЕС с другой Альянс.
Что бы не было скучно - рейды по своей территории (борьба с нелегалами) и на территорию соседей (нелегально за плюшками).
Всех остальных - в режим местных. (Небольшие группы со своими базами/схронами.)
Мирные лагеря-деревни с госпиталями.
В таком сценарии можно будет уменьшить колличество пиротехники.