0 - 0
Byrzyi » 2010-03-22 20:29
Бод, на следующей игре будет больше людей.
точно!! буде ще одна армія цивілів і нава станція - "Бамжовая" :lol:
0 - 0
Сторона - мирні жителі
роль - монах
Вперше був на грі і просто був вражений атмосферою,оргам величезний респект))). Єдиний мінус - мала кількість квестів але на слідуючій грі це буде виправлено.
- дякую всім що не стріляли і з розумінням відносились до моєї ролі.
- дякую Ганзі за класні постановочні фотографії, зокрема дядьку ХР і його хлопцям за порятунок від монстрів, ваш блокпост мене постійно рятував.
- величезна подяка нацистам (ШТУГ) за виділене місце для ночівлі, окремо БОДу за кашу(!). Також склалося враження що на наступну гру КСК притаранить в шахту бульдозера та групу в’єтнамців для побудови ще масивніших укріплень :D
- вразила гра монархістів, їх манера спілкування, антуражні вбрання, хлопці реально постарались і в них класно вийшло, респект, певну частину позитивного враження від гри склало саме ваше вміння грати роль.
- спасибі хлопцям з Поліса за вміння тримати слово та допомогу "блудному монаху" розібратись в географії Метро))), Кубі окреме дякую(!)
- через ігрові перипетії рідко пересікався з комуністами, але з впевненістю можу сказати що в них була найантуражніша станція.
0 - 0
По поводу киперок и отметок опасных мест - встану полностью на сторону оргов, во первых все не отметиш, там сплошные опасные места и перепады уровней, во вторых кто ж по Метро на слепо ходит то??? Хотите скрытности - будьте любезны с ПНВ либо хотя бы ЛЦУ (сам я без ПНВ сейчас), нет - фонарь наш лучший друг, везде были впадины и перепады
В чому питання...що це місце на перший погляд безпечне і знаходиться в головному тунелі за 20-30 метрів від того місця де лежала фара Поліса (правий бік з сторони Барикадної).
По при стіну йде вікна, які на рівні 0,5-1 метра від підлоги , тобто рукою його нереально відчути, а кромка підлоги має різний і не стійкий рельєф... і так виходило "на удачу" один пройшов інший чкурнув.... переважно падали ті що йшли позаду бо йшли по кетайсах...якщо перший пройшов значить і всі пройдуть, небезпеки не було... а тут хрусь ..вжих...і мисля "Що сталось?" люди пропадалали в темряві в головному тунелі )) монстри...
Ми наприклад йшли... 1 з ПНВ а решта за ними по стіні ... впав... добре, що був захист ))) рентген показав тріщину в стопі... нога, як булава... але сам винен сам знаю куди йшов і на що йшов..тому, ні слова претензій... а тут бачу не один такий... і з другого боку...там і позначити нема як... кіпером на такій висоті що з ним, що без нього хіба пару брил кинути, щоб бачити перешкоду і звертати увагу бо реально йшли по "безпечній" ми так думали, ділянці.
точно не один, в мене нога розпухла, в сапог не влазить, знімок ще не робив :D
0 - 0
сторона ПОЛИС.
к Игрокам:
Поліс чомусь знов возомнив себе "пупом Метро" за що зном потім поплатився низькою стрічкою в рейтингу. Наслухався від них хамства на "барикадному блокпості"
по книге вобщемто Полис и был "пупом Метро", ну а про рейтинг напишу ниже в обращении к оргам.
ІМХО показовий був саме цей момент коли Бод йшов домовлятися, а його тупо звітам розстріляли :shock: А аж офігів був.
возможно он просто не соблюдал указаний с поста: так как у нас было военное положения ввиду ведения военных действий против других станций, нам нужно было ввести процедуру прохождения поста! и почемуто большое количепство игроков на слова "Стой!!" а потом "Стой стрелять буду!!" совсем не реагировали... но по другому нельзя было , так как от этого могла пострадать наша целостность и безопастность
ГАНЗА (думаю так буде правильно)
У Поліса було немеряно шарів (це їх профільний товар), вних і можна було вимагати більшу ціну :)
сначала наверное да, но в свете событий, точнее того как они развивались это преимущество в скоре ушло так как на нас часто совершались нападения, перестрелки ну и всяческие остальные разборы полетов которые заканчивались постреляловом... к слову думаю у немцев которые всю игру охотились на монстров шаров уходила не меньше на это.
2Орги:
-поддерживаю "не разделять метро"!
-по книге, если я все правильно помню, станции не особо занимались нападением друг на друга...ну а про гигантов Метро: на Ганзу боялись нападать из-за ее торгового могущества, а на Полис по причине его научного и культурного величия (между прочим эти 2 станции активно сотрудничали на взаимовыгодных условиях) так вот если както урегулировать вопрос нападения на станцию, к примеру запрет военных действий на територии станций или введение штрафов для тех кто будет вести массовые и систематичные убийства на територии чужой станции или на територии зоны влияния. Вот в таком случае возможно все начнут меньше думать про то как защитить свою станцию, и про "на кого бы напасть чтобы заработать побольше шариков" и больше про выполнение квестов, про какуюто торговлю которой за все 2 игры я так и не наблюдал.
-в этой игре монстры иногда очень даже бегали, это так и должно быть? я почему-то думал что черные по книге перемещались намного медленнее скорости бегущего человека
-очень не порадовало вознаграждение за квесты - если не ошибаюсь то мы ,так же как и ганза, выполнили 2 квеста из трех но очков получили меньше! по этому конкретному пункту хотел бы услышать ответ коголибо из ОРГОВ
выполненые квесты:
1)если не ошибаюсь за то чтобы принести мешок цемента и построили будку на територии мешок: 1) Находился под самой базой монстров 2) весил 50 килограмоф и надо было нести через добрую половину метро, хотя сам бумажный мешок порваля еще до того как его вынесли на магистраль кратчайшим путем 3) находился в "опасной" зоне в которую можно было попасть только в ОЗК мы получили 25 очков
2)Сфотографировать 5 убитых монстров на хирургическом столе в пределах базы (как дальше оказалось монстров тоже надо было нести на руках а не вести) ИМХО нести 80-90кг живого мяса по тунелям метро не только тяжело но и опастно...
3) а квест выданный оргами по которому Мельник должен был рассказывать "сказку" на дружественной станции вообще НЕ ЗАСЧИТАЛИ со словами,чтото вроде "добавим вам балы на следующей игре" - как это понимать??!! хотя у нацистов был аналогичный квест который принес им достаточное количество очкоф.
З.Ы. забыл передать респект "святому отцу"!! вобщем передаю Вот! ))
з.з.ы. не могу не вспомнить услышанную на игре историю про батюшку и монстров когда святой услышав за собой тихие перебежки ускорил шаг, а потом услышал рычание "-..грррг Сповідатись можна?
(ответ батюшки):"-всратись можна..." ))))) ... если кто знает как єто было в оригинале - пишите, оч. интерестно
0 - 0
Отож можна виділити бородаті і оброзші чутками історії:
1) кількість зарізаних ножом на Полісі
2) єресь від батюшки "всратись можна"
3) слухи що монстри забирають під землю (головний тунель)
4) хрест батюшки
0 - 0
лубянка.
Всім дякую за чудову гру. Монстри супер. А тому що груди прикривав руками потрібно датчик прицепити на ж..пу, легше попасти буде :D хоча і було цікавіше його валити . стільки шарів отримав, аж жалко його було.... Мазахіст блін :)
чекаємо Метро3. в мене таке враження шо ВСІ його чекають.
Окреме будь ласка усім за антураж станції(транспорант, плакати, майфун, музику і бубліки) :oops: хвали мене моя губонько хвали :D
до нової зустрічі метро!
0 - 0
"-..грррг Сповідатись можна?
(ответ батюшки):"-всратись можна..." ))))) ...
100% :lol: :lol: :lol:
0 - 0
так вот если както урегулировать вопрос нападения на станцию, к примеру запрет военных действий на територии станций или введение штрафов для тех кто будет вести массовые и систематичные убийства на територии чужой станции или на територии зоны влияния. Вот в таком случае возможно все начнут меньше думать про то как защитить свою станцию, и про "на кого бы напасть чтобы заработать побольше шариков" и больше про выполнение квестов, про какуюто торговлю которой за все 2 игры я так и не наблюдал.
всього на-всього розробити економіку де станції залежать від товарів одне одного. частково це зробили ввівши штраф за відсутність вогню, але як показала практика цього було недостатньо