0 - 0
начну со стороны коммунистов.
очень понравилась фраза "Как Ганза справиться с ролью мирового кредитора?" в теме Действующие стороны.
По опыту событий 2009-2010 годов (старики должны помнить), что США не справилось с этой ролью и вся держава обанкротилась и была завоевана соседями.
Ганза хочет повторить судьбу США?
Единственная возможность не разориться это обьединение всего метрополитена в общих целях: выжить перед угрозой мутантов, создать честную экономику, где каждый воин и каждый крестянин-грибник будет знать, что за свою работу он всегда будет накормлен и одет!
0 - 0
народ - жвавіше оплачуєм і реєструємось на сайті, там вже є цікаві штуки придумані
0 - 0
Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
0 - 0
[quote=Vic [mad dogs]]Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
а я просто не успел, пока в команде решали кто едет
0 - 0
[quote=Vic [mad dogs]]Все це добре на зарегатись я не можу, ні один з трьох моїх емельїв цей форум не хаває, пише що мило не дійсне!
а я просто не успел, пока в команде решали кто едет
Я мав наувазі форум гонза :))))) В тебе ще є шанс великий попасти лишається 1 день, і регістрацію відновлять!
0 - 0
2 Vic
в мене з Фішкою такі самі проблеми були, воно писало шо такі мейли вже зареєстровані на інший профіль. в сайту система реєстрації спільна ше з якимись іншими, де ти міг зарегатись і просто не памятати цього ;) як ми :roll: варіанти такі : вводити мейли і пароль попробувати згадати (якшо маєш стандартний), або створити новий мейл)
0 - 0
Барма на Тверскую регістрація в же закрита , може всежтаки Гонза Краснопресненская там ще є не підтвержені заявки! :)))