0 - 0
[quote=Vic [mad dogs]]Барма на Тверскую регістрація в же закрита , може всежтаки Гонза Краснопресненская там ще є не підтвержені заявки! :)))
по дресскоду не подхожу :) у меня нет ничего для такой температуры и для комфортного шляния по шахте кроме флектарна
0 - 0
2 BarmaLini
бери цивіл)
нету у меня цивила для такого климата :) зато флектарновый сет КСК + термобелье - как раз самэ то
кстати - по книге -
За заборами и по всей станции прохаживались пограничники Ганзы, одетые в добротные непромокаемые комбинезоны с привычными камуфляжными разводами, но отчего-то серого цвета, в таких же кепи и с короткими автоматами через плечо.
- А почему у них камуфляж серый? - спросил Артём у всеведущего Бурбона.
- С жиру бесятся, вот почему, - презрительно отозвался тот. - Ты это... Погуляй тут пока, я побазарю кое с кем.
0 - 0
ну ми в оливі з жиру біситись будем :mrgreen:
0 - 0
якась маленька активнітьс в нашій гілці,
народ активніше реєструйтесь на сайті про який говорив фішка в своєму пості.
Там вже потрохи іде обговорення. ;)
0 - 0
На привеликий жаль я неможу попасти на цей форум, при вьому мому бажанні! Про шо писав раніше не вдалий вибір форуму :(((
0 - 0
новий "лєвий" мейл має вирішити всі питання
0 - 0
Чекаю підтверження вже зарегався!
0 - 0
Поскільки дрескод Ганзи - довільно- цивільний, зважаючи на хід місій, попередньо пропоную вирішити питання чіткої ідентифікафії сторони (крім пов"язок). Пропоную головним убором.
Також, думаю пора б було вирішити питання вибору командира сторони для вирішення організаційних та інших питань. Пропоную Vic-a (MadDods)