0 - 0
А ОТV и MTV подходит??
просто мне показалось что они подходят..разгруз если не ошибаюсь тактикал вест 2.. :roll:
Ще раз повторюю: підходить те ще опитано вище в кольорі RG і ніяких ОТV і тд.
0 - 0
...
Извини если задаю тупые вопросы..просто я по этой теме не шарю вобше..
и форма АКУне очень практична в нашем регионе...по этому интересуюсь формой МС и максимально подходяшей к ним разгрузам!
0 - 0
и форма АКУне очень практична в нашем регионе...по этому интересуюсь формой МС и максимально подходяшей к ним разгрузам!
Та в нас в регіоні дерева тоже не в сірі кубіки :) Може спочатку оприділитися чи вони Вам взагалі треба ті рейнджери?
0 - 0
Та в нас в регіоні дерева тоже не в сірі кубіки :) Може спочатку оприділитися чи вони Вам взагалі треба ті рейнджери?[/quote:9s3g6h0f]
Нужны!Но если есть вариант использовать МС то почему бы не попробовать?
0 - 0
2Angel_Armour
Не винаходь велосипед ще раз.
Орест мав на увазі те що не треба робити поспішних рішень після гри Калл Оф Дьюти чи після якогось відео.
І що звісно ж треба йти на якійсь жертви для цього, більша половина Рейнджерів в Україні та і взагалі Американців бігають в АКУ і якось вже грають.Що до Мультика то бери останній ГЕН :roll:
Мені теж наприклад Кольт більше ніж Беррета подобаеться але бігаю я нажаль з Берретою :roll:
0 - 0
...
В Калофдюти не играл :o
Но как бы почему надо бегать в аку если есть МС ??Если не ошибаюсь МС они тоже носят..но в покроее от Cray...а насчет разгрузов тут незнаю :cry:
0 - 0
Край Пресіжн і випускає останній ген мультикаму взагалі то але якщо не помиляюсь і його китайці почали копіювати ;) Ну тому що АКУ напевне для початку і дешевше ніж комплект мультика від Край Пресіжн а зекономлені гроші краще на Бронік збережи.
Хочеш бігай в Мультикамі.
Що до разгрузів ну що не так всі вже написалли що тільки у кольорі RANGER GREEN і бажано Пантак , Флай.Моделі теж написал КІРАСА як Ленд так і МАР версій, МБАВ , і ще Плейт Керріер. ВСЕ У КОЛЬОРІ РЕЙНДЖЕР ГРІН! БАста все ніяких інших.
0 - 0
...
Та я все понял,но дело не в том..просто обьяснял человек с боевым опытом в ираке...
Комплект МС от Край стоит около 100 убитых енотов..тоже самое и АКу стоит)
0 - 0
Та я все понял,но дело не в том..просто обьяснял человек с боевым опытом в ираке...
Комплект МС от Край стоит около 100 убитых енотов..тоже самое и АКу стоит)
Готов купить с товарищем как минимум 2 комплекта МС от Край Пресижн.
8-)