0 - 0
Я нашёл лишь одну фотографию использования данной винтовки in action
lol-что?!!
0 - 0
Незрозумів що до SCAR но юзають його на період в АКУ це точно версії и L и heavy в альбоме Ореста можно знайти да і взагалі Гугл у допомогу=)
2Артём Людина мала на увазі під "Ін Акшен" по типу її використання лише на 1 фотці але це не так є Багато інших.
0 - 0
Незрозумів що до SCAR но юзають його на період в АКУ це точно версії и L и heavy в альбоме Ореста можно знайти да і взагалі Гугл у допомогу=)
2Артём Людина мала на увазі під "Ін Акшен" по типу її використання лише на 1 фотці але це не так є Багато інших.
На фоне картинок пластиковых солдатиков нашёл не больше 4-5 заезженных фотографий :(
in action - это значит в бою, а не на построении или на стрельбище
Артём просто искал к чему прие**ться. Не нашёл и запостил **иту :)
0 - 0
Я таки понял, что имелось в виду, и таки настаиваю, что найти лишь одну боевую фото со SCAR"ом, соответствующую вышеозначенному запросу, тянет только на lol.
0 - 0
Звиняйте що влажу в вашу дискусію але таки фоток саме рейнджері зі скаром в бойових умовах я також надибав тільки одну (є ще з парадів/стрільбищ але це не рахую). Якщо є в когось ще якісь, то буду радий якщо покажете.
0 - 0
Орест кіт ан рейнджерів просто +1 гарнішого ще не бачив=)))Ну тільки реальні фото.