0 - 0
И я напишу парочку ласковых слов всем участникам и есессно оргам! ДРУЗЬЯ!!! Спасибо Вам огромное и низкий уклон за игру! Это действительно было нечто! :D Мало того, что вволю настрелялись и набегались, так еще увидели старых знакомых и обрели новых! Присоединяюсь к предыдущим постам: во первых, давайте фотки и видео, а во вторых, ждем продолжения! Пишите, если что... Я буду ждать )))
0 - 0
Пропоную довго не затягувати і так десь в вересні забацати там же ще один епізодік ( ну дуже довго рік чекати) ... я ЗА Хто ще?
0 - 0
mzig, +1, із задоволенням у вересні приїхали б ще раз!
0 - 0
mzig - Флаг висел на КПП.
МЫ ЗА ВТОРУЮ ИГРУ КАК МОЖНО СКОРЕЕ!!!!!!
0 - 0
А я думаю, что если такие игры проводить часто, то быстро приестся 8-)
0 - 0
2 ALeBi
А мы теперь ролями поминяемся, вся Свобода перейдёт в Долг, сталкеры станут вояками и наоборот, вот смеху будит :lol:
0 - 0
mzig - Флаг висел на КПП.
МЫ ЗА ВТОРУЮ ИГРУ КАК МОЖНО СКОРЕЕ!!!!!!
ВИСЕЛ...
А я думаю, что если такие игры проводить часто, то быстро приестся 8-)
Ніфіга...
Я думаю ти просто не витримав дії ацкого, мега зараженого, флюрисцентного напитку під час викиду...))))))))))
А якщо серйозно...було мало...
Якщо бути інтузіастом у всьому, то навпаки все буде розрулюватись...
Кожен взяв з цієї гри те що хотів: маньоври, квести, спілкування, авантюри, фестиваль...
Я думаю багато хто погодиться що гра вийшла ... "душевною" а територія тільки підсилила позитив...
Орги постарались на славу, а люди зробили гру...
Ще раз ЗА ... дайош епізод в 2009му
ПІСІ. Таір і Ко. Знаю, що гра потягнула у Вас не тільки фізичні, але й матеріальні затрати (гра виявилась мінусовою)...
Постараємось найти Вам спонсорів або самі такими станемо по можливості...(хтось бабкі забацає, хтось пиво, хтось ще чимось підсобить)
Ви ж кажіть... не мовчіть... торч то один на всіх )))
0 - 0
господа сталкеры, имейте совесть, выложите фото и видео материалы, любопытство ведь загрызает =)