0 - 0
Не не не ... в 9 вечера в субботу уточнять такие детали - то запоздно и не красиво.
Давайте тогда собираемся в 9.30 как и собирались на парковке, если что, то я сценарий запущу запасной.
Если дождь сильный и кто то его боится - едем с парковки на школу, для неё тоже будет сценарий.
Но предварительно сбор на парковке в 9.30 .
0 - 0
1 повідомлення
Волынь - Алексу.
Мы (14 чел.) "За" подобное решение.
0 - 0
Питання було поставлене не тому, щоб відмінити гру, а для того, щоб зрозуміти чи багато в нас "цукрових" людей. Думаю , що краще виглядати не гарно в 21.00 вечора, ніж виглядати не гарно в 9.30 ранку неділі, коли приїдуть люди за 150-100 км на гру, а Львівян не приїде ніхто. І як тоді? мені їх що, за руку водити? коли вони лісу незнають. На 9.30 ранку буду. Чекаю гостей.
0 - 0
1 повідомлення
Кайф, я останній раз в брюхаха був роки 2 назад. Я вже і забув як там класно. Дуже приємно було побачити старих друзів. Свій фан отримав на 1000%. Всім дякую за гру.
0 - 0
Приєднююсь до слів Бобаса.Гра була насичена та динамічна.В цілому враження позитивні і отримана велика доза позитиву.Приємно, що не було конфліктів. Хоча пам"ятаю,що без пов"язки комусь настріляв, а потім почали кричати, що мертві.Якби правила є правила і це не самий їх важкий нюанс, щоб їх не дотримуватись.
P.S бобасу окрема подяка за прогулянку по брюхах.(він зрозуміє):lol:
0 - 0
Дякую за гру, багато налазились , наполювались і було весело.
0 - 0
1 повідомлення
Думаю, что выражу общее мнение игроков с Волыни: СПАСИБО ВСЕМ!
Классный лес, чистый воздух и адекватные игроки - вот основные позитивы СТРАЙКА.
Для себя уяснил - умение ориентироваться на незнакомой местности - это наука.
[ATTACH=CONFIG]84720[/ATTACH]