0 - 0
Підсумовуючи відвідані мною ігри по MilSim-y "наболіло" одне питання...
Почну з маленького позитивного вступу. :) Приємно, що стало звичною практикою назначати командирами груп таких людей, що вже себе зарекомендували на цих посадах. Але на рівні сержанського складу, лейтенантів відбувались часті зміни. Тому виникає питання: можливо вже настав час визначитись остаточно з цим? Да, я розумію, що не завжди на гру приїдуть всі. Так є можливість обрати "керівний резерв".
Як на мене за пару ігор виросте взаємодія у підрозділах, будуть більш читко і вірно доноситись, а головне ВИКОНУВАТИСЬ поставлені завдання. Зведеться до мінімуму "бойовий хаос".
Хотілось би почути Ваші думки з цього моменту.
Дякую
0 - 0
можливо вже настав час визначитись остаточно з цим?
Ми не озвучували цю інформацію повністю. Я писав про звання і знаки відмінностей. Власне ці звання (в т.ч. сержанти та лейтенанти) будуть видаватися на постійній основі, так як у звиклих ЗС. Також буде кар"єрний зріс. Тобто можна буде дослужитися до певного звання, так само як і втратити його. Тобто все як і у реальному житті. Тобто тепер коли ми будемо бачити список людей котрі їдуть на гру, будемо знати скільки і в яких підрозділах в нас є сержантів, лейтенантів, молодших сержантів і т.п.
0 - 0
А можно узнать как будут раздаваться звания?
То что игроки команд по умолчанию начнут рядовыми это понятно. Интерисует именно в каких званиях начнут командиры, замкомы.
Будут ли учитываться достижения рядовых в предыдущих компаниях?
Спасибо.
0 - 0
Володимир,
Тоді пара питань, щодо Норманської армії :
1. Чи є вже десь опублікована ланка звань Норманської армії (відзнаки), як це зроблено для Сільванців ? (на жаль не можу знайти :oops: )
2. Чи існує опис уставного зовнішнього вигляду форми Норманії, мається на увазі не тип форми, а розміщення (не глобальне, як у статті "Норманія Глобал", а детальне, може з фотками) відзнак, розміри, відстані для прив"язки (тобто прапор на лівому плечі - стільки-то см від лігтя, і т.п.) ?
3. Чи планується використовувати емблеми з минулих ігор на новій формі, чи прапор Норманії - мається на увазі саме прапор Норманії (дво-кольоровий), як на бундес формі ?
4. Про шефрон з ім"ям над лівою кишенею :
4.1 Який його формат й кольорова палітра ?
4.2 Що саме на цьому шевроні має бути вказане : мирське ім"я та призвіще, або нік ?
5. Солдати Норманської армії повинні самостійно виготовляти всі відзнаки згідно зі стандартом, чи їх можна буде замовити на команду заздалегідь перед грою, або в будь-який час ?
Далі, про "взагалі" :
6. Як орги уявляють собі кар"єрне зростання рядового солдата ?
7. Присвоювання звання солдатові, перед найближчою грою у травні, буде враховувати кількість попередніх ігор, в яких він приймав участь ? Адже - кар"єра солдата в залежності від участі в місіях - не дуже зрозуміла прив"язка. Місією ми вважаєму одну гру, чи якусь специфічну місію у грі, яку виконувало один з багатьох підрозділів армії ?
Заздалегіть ТодА РабА