1 - 0
4 повідомлення
тема, по моєму, називається "Подскажите как выглядят Special force в наши дни" і з назви зрозуміло, що це загальна тема по SF Green berets.
визначити до якої ОДА чи групи належать бійці, на якомусь конкретному фото, практично неможливо (хіба що підпис під фото є), так як по екіпіровці різниці немає.
П.С. а що девгру вже не цікаво? :)
П.П.С. раджу скласти список всього необхідного для правильного кіта, порахувати його вартість і вже тоді вирішувати чи варто братися. тому, що це також не дешева тема.
а збирати "собіратєльний образ" не раджу.
0 - 0
тема, по моєму, називається "Подскажите как выглядят Special force в наши дни" і з назви зрозуміло, що це загальна тема по SF Green berets.
визначити до якої ОДА чи групи належать бійці, на якомусь конкретному фото, практично неможливо (хіба що підпис під фото є), так як по екіпіровці різниці немає.
П.С. а що девгру вже не цікаво? :)
П.П.С. раджу скласти список всього необхідного для правильного кіта, порахувати його вартість і вже тоді вирішувати чи варто братися. тому, що це також не дешева тема.
а збирати "собіратєльний образ" не раджу.
Порівняно з дейвами, таки дешевша в рази:)
1 - 0
4 повідомлення
Порівняно з дейвами, таки дешевша в рази:)
Бро, само собою, що дешевший кіт Берета ніж ДЕВГРУ. але і там є свої нюанси. Одна ПАТАГОНІЯ чого коштує.
але більшість зупиняється на броні від Кракман чи СА, піхотному мультіку чи АКУ і МІЧ2000 і "фсьо крутий берето-песнас".
0 - 0
перепутал извиняюсь
та не в деньгах проблема,я для себя собрал уже китов 7 -8 -ради интереса да и на будующее
0 - 0
..... піхотному мультіку чи АКУ і МІЧ2000 і "фсьо крутий берето-песнас".
Го срачЪ Блэкбакли версус 2010 версус 2012+!
0 - 0
перепутал извиняюсь
та не в деньгах проблема,я для себя собрал уже китов 7 -8 -ради интереса да и на будующее
ого... 7-8 китов...
а можно пару фоточек?...
тут годами 1 кит пилиш...
п.с.: коштує не патагонія, коштує патагонія в аорі, так что... :)
1 - 0
4 повідомлення
я для себя собрал уже китов 7 -8
впечетляє, просто NO COMMENTS.
люто плюсую
я вот свій кіт, в мультіку, вже більше 2-х років збираю, і всерівно ще дофіга чого треба.
п.с.: коштує не патагонія, коштує патагонія в аорі, так что... :)
Бро, ну так і вудло Ген3 від край тоже коштує ого-го, це так до слова.
+ кагбе 300$ + доставка з оф-сайту штанців PATAGONIA з наколінниками тоже, думаю не заперечиш, що не малувато, при нинішньому то курсі $.
0 - 0
Просто ты дрищ и нищеброд :(
0 - 0
нет нет нет,вы не так поняли) 7 -8 это данные о китах ,не саму снарягу)
---------- Сообщение добавлено в 15:46 ---------- Предыдущее сообщение создано в 15:44 ----------
шума навели капец хахах
данные собираю по мелочам ,разбираю
а вот за что взяться всерьёз я не знаю
0 - 0
Просто ты дрищ и нищеброд :(
:confused:
а еще я покемон, маклауд, неадыкват и форумный срачеразводитель :lol:
come to the dark side too... :twisted:
а по поводу покупки с оф сайта, имхо лучше ловить на ебее... а про доллар и не напоминайте...
по поводу за что браться, флотские рулят, а армейка эта беспонтовая... :mrgreen: