0 - 0
Всім привіт зі Стрия, чи багато планується людей на неділю 27-го числа на ТЕЦ! може приїдемо до вас.:smile:
0 - 0
Вариант 1
Делимся на 2 команды АтакаЗащита
Цель: как можно быстрее пройти все контрольные точки
Оживления: У атакующих бесконечные с респауном на предыдущей точке.
У защиты на следующей точке.
Команда защиты будет поделена на 2 группы для удобства игры.
И не забываем перевести часы)
p.s Да я мастер пеинта =D[ATTACH=CONFIG]86651[/ATTACH]
0 - 0
ТЭЦ
10.04
10.30 под мостом
1)Повторим сценарий с маршрутом на время, только уже поменяемся сторонами)[ATTACH=CONFIG]86901[/ATTACH]
2)Транспортировка и охрана кейса.[ATTACH=CONFIG]86902[/ATTACH]
Если нас будет больше чем обычно то можно сыграть во что-то более глобальное так что не поленитесь и напишите если будете)))
0 - 0
+1
але зразу варто уточнити чи команда оборони віддає стіну і кімнати на вході з поля в зону №2, а то як показала практика з рейнджерами, без здачі цих позицій штурмова група надто вразлива.
0 - 0
это учтём и я думал уменьшить команду защиты
0 - 0
это учтём и я думал уменьшить команду защиты
ну не знаю чи варто це робити, на позиції №4 в обороні було лише 2 гравці в середині будівлі, які успішно протягом години утримували позицію і здали її через команду по рації всім переміститись в зону №5 :) а я вже не говорю про те, що останній гравець оборони позиції №3 здав її бо довгий час не бачив штурмову групу.
0 - 0
ну не знаю чи варто це робити, на позиції №4 в обороні було лише 2 гравці в середині будівлі, які успішно протягом години утримували позицію і здали її через команду по рації всім переміститись в зону №5 :) а я вже не говорю про те, що останній гравець оборони позиції №3 здав її бо довгий час не бачив штурмову групу.
Ну так этож проба пера была =D по-этому и уменьшать защиту нужно) а атаку увеличивать)
0 - 0
Ну так этож проба пера была =D по-этому и уменьшать защиту нужно) а атаку увеличивать)
Не впевнений що проблема саме в кількості гравців оборони.