0 - 0
Тут залишаємо ЛИШЕ ВІДГУКИ. Пропозиції, зауваження, обговорення та фото-відео в інших темах. За порушення - попередження, видалення постів і решта форумних мерзот гарантовано.
2 - 0
19 повідомлення
По-перше велика подяка організаторам. Все вийшло дуже добре. Організація гри, проживання... Порадувала наявність медичних працівників. Сподіваюсь, що вони залишилися без роботи.
По-друге хочу сказати, що нам знову пощастило. Ми воювали з відбірними бійцями. Легіон, Ведмеді, хлопці з Івано-Франківська (називали їх так постійно, тому назву команди нажаль забув).
Якщо розбирати окремо, то перш за все хочу виділити Хамстера, не як командира, а як політрука :-) Коли він говорить, виникає таке враження, що за його спиною хтось грає гімн Сильванії. Для нашої команди гра пройшла дуже напружено, але змістовно. Особливо тоді, коли ми опинилися відрізаними від своїх та були вимушені влаштовувати диверсії в тилу ворога. В підсумку завдяки тому, що норманці попросу забували про свій тил, це нам вдавалося з великим успіхом. Щоправда тут теж було багато моментів. Тож групі бійців Норманії (називати не буду, вони самі зрозуміють), які штурмували точку U1 (десь о 19:00 приблизно), а саме тим хто робив це ховаючись за будівлею в напрямку заходу від бази, хочу висловити сподівання, що доля буде розводити нас як мінімум по різні боки полігону.
І наостанок, ще раз дякую організаторам за гру. Її ви організували на високому рівні. Що стосується того як вона пройшла, то це вже питання до тих, хто на неї приїхав.
0 - 0
Відразу хочетсья розпочати зі слів: "ВСЕ БУЛО ЧУДОВО!" :D
Позитивних вражень дуже, дуже, дуже багато!!!...
Як говорив боєць з моєї команди: "Я вже за перші дві місії набігався у страйкбол на місяць вперед!"
А тепер більш конкретніше. Як завжди був радий зустріти старих знайомих. Хоча у страйк приходить багато нових людей, але старих бойових товаришів я не забуду!:)
Радий знайомству з хлопцями з Hells Bells і з моїм тезкою з Starkon Shooters. Хоча ми до цього і незнали один одного, але воювали разом як давно знайомий колектив. Також дякую Групі Шторм: ви були нашими вухами і очіма :lol: (думаю зрозуміли про що я).
Позитивним моментом було проведення нічної місії 23-24.08. Це гарне рішення організаторів! Лише мало часу на це виділилось. По самій місії хочетсья згадати один епізод: нашій групі було поставлено завдання проникнути на АВТОДРОМ. Після розділення Браво 1 дістався напрямок заходу по дорозі біля пам"ятника, на якому встановлено вантажівку часів Другої світової війни. Так от, пересування вздовж дороги чагарниками займало у нас багато часу і ми могли не встигнути до кінця місії дійти навіть до КПП автодрому. І тут вирішили проявити страйкбольну хитрість :twisted: : під виглядом мертвих (саме під виглядом, бо ЖОДНОГО світлячка чи ліхтарика засвічено не було) ми з шумом, балачками про якби щойно відіграну місію попрямували у напрямку КПП. Подолавши таким чином 300-400 м біля позицій противника ми вийшли в необхідну точку і звіди майже без перешкод проникли на територію автодрому :) Це було класно!
По місіях 24.08 запам"ятався штурм нафтової вишки і аеродрому. Було цікаво і багато екшену!
Дякую норманцям за цікавого і сильного супротивника.
Окрема подяка від мене і команди:
:arrow: ВСІМ ОРГАНІЗАТОРАМ цієї незабутньої гри;
:arrow: Hamster, Major (за гарне командування групою Bravo і чудове спілкування :) );
:arrow: групі ШТОРМ і Диму (за конструктивну взаємодію);
:arrow: Медведям;
:arrow: Hells Bells і Олегу особисто.
Шкодую лише за одне - все вже закінчилось... :( :cry: :(
P.S. На мою думку харчування і проживання в Гвардійському містечку - це найкращий варіант для гри на Яворівському полігоні.
0 - 0
Гра просто супер. Всім велика подяка. Оргам за організацію. Сільванцям за протистояння. Нормнцям за то, що вони норманці. Групі X-RAY за то, що вона є - народ, ви мега.
Окрема подяка пасажирам хамера-привида "Летючий Сільванець" - такого я не чекав :lol:
0 - 0
Дуже дякую ограм за іх працю. Все було чудово!
Окремі подяки всьому Whiskey, нашому лейтенанту Мазаю, офіцеру СБ Мавці - з вами дуже приємно грати!
За цей сезон в мене вперше сів акум дякуючи останньому штурмові!)
Особливі враження - було більше, ніж на відкритті, Мілсіму - і це чудово!!! Сижу тут на роботі і не віриться, що я вже не у Львові..
Ну а тепер для Whiskey 3 - ви кращі! Вибачайте, якщо колись я була не права, якщо робила якісь помилки, віддаючи накази.... Єрмак, Крокер, Техас, Пеніцілін - дуже рада, що ми грали поруч.
Ну і всім - гарний був вечір після гри!!! Салют - супер! Дайте хоч одне загальне фото бійців Норманії)))
0 - 0
Гарно, задоволений, Львів тримає свою репутацію. Як снайпер був задоволений поведінкою окремих( на жаль - лише окремих :evil: ) бійців противника - одна кулька і людина йде в мертвяк, дякую за чесність і моя вам повага.
0 - 0
МЕГА РЕСПЕКТ організаторам!!! Все було чудово!!! Так як наша команда була перший раз на такій великій грі тому ми отримали велику купу позитивних вражень а ще і досвід!!!
Велике спасибі групі Bravo за те що нас гарно прийняли і завжди підтримували, ми старались показати все найкраще що вміємо.
Я надзвичайно щасливий що познайомився з приємними, веселими людьми з Легіон Х, Шторм, Медведі, нашій команді було дуже комфортно з вами воювати пліч оплічи, з нетерпінням чекаю наступних ігор шоб разом з вами і під чітким командуванням Hamsterа, Majorа перемагати групи противника...
А також дякую норманцям за те що були серйозним супротивником!!!
0 - 0
Спасибо организаторам и игрокам!
Отдельное спасибо команде "Сіроманці", г. Киев и команде "НАХАЛь", г. Одесса. Было приятно играть с вами вместе!
Отряд Whiskey 3 (Нормания), в коем имел честь воевать, честно выполнил все поставленные боевые задачи. Четко, слажено, в первых рядах и без лишнего пиара и показухи, а также без приписываний себе чужих заслуг. А потому и остался без граммот :D
P.S. Из минусов отмечу лишь то, что был неприятно удивлен тем, как Нормания глумилась вечером после игры над своим побежденным бывшим противником... трудно представить каково было сильванцам..
0 - 0
Эх...суперово повоевали...сижу в офисе перед компьютером а в голове кадры с поля боя - взрывы гранат, пулемётные очереди, засады и патрули...такие игры запоминаются надолго...понравилось всё, начиная от еды и заканчивая погодой (если какие-то минусы и были, то они быстро забылись под влиянием такого мощного позитива=))))
Хочу сказать ОГРОМНОЕ СПАСИБО организаторам за всё, сделанное ВАМИ!
ANGRY BEAVERS - вы лучшие и неповторимые! =) офицеру Мавке и сержанту Хокуму, а также Мозаю отдельные респекты за командование, Горган, Рома, Бармалей - с вами было зачётно патрулировать (Горган - особый респект за радиосвязь, антураж неимоверный=))))
Всему Whiskey за огневую поддержку и чёткие действия! Shadoff, ну ты в курсе, просто РЕСПЕКТ! :mrgreen:
И отдельно, нашому оператору Оленке за то что мёрзла ночью и мокла с нами под дождём, находя при этом отличные кадры для съёмки=)))
Хотел бы перечислить всех, с кем имел честь воевать, но на это уйдёт не одна страница, поэтому просто БОЛЬШОЕ СПАСИБО за эти 3 дня, вы супер!